Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2008 12:26

Найдорожча вечірка в світі відбулася наперекір усім кризам (ВІДЕО)

Тоді як світова економіка переживає свою найбільшу кризу, зірки Голлівуду та мільярдери-магнати насолоджуються життям на найдорожчій вечірці, присвяченій відкриттю останнього розкішного курорту в Дубаї - "Атлантида".

15-мільйонна вечірка була найвидовищнішою та найдорожчою вечіркою-відкриттям в історії.

Близько 2000 гостей відвідали подію, що проходила на штучному острові Палм Юмейрах в Перській затоці. Серед них - Роберт Де Ніро, Дженет Джексон, Дензел Вашингтон, Ліндсей Лохан, а також британці Герцог Йоркський, Річард Бренсон, Дейм Ширлі Бейссі, Лілі Ален, Трінні Вуддел та Філіп Грін.

Гості пригощалися омарами та сигарами з марихуаною з Середнього Сходу, а також шампанським Veuve Clicquot , що розливалося невпинно, не зважаючи на присутність дубайського правителя Шейка Мохамеда бін РашідаАль Мактума та численної кількості мусульманських гостей, які підтримали колись сухий закон в країні.

Охорона була настільки серйозною, що було створено оборонну зону протяжністю 80 гектарів.

Кайлі Міноу виступила на вечірці за 1.5 мільйонів фунтів стерлінгів, проте справжньою розвагою на відкритті був салют, який в 10 разів перевищив салют на відкритті Олімпійських ігор в Пекіні та був помітний з космосу.

Навіть в Дубаї, найбагатшій частині світу, нічого подібного на вечірку раніше не було.

"Ми збудували щось надзвичайне. Нам треба було заявити світу про це," - говорить Сол Керзнер, готельний мільярдер з Північної Африки. Він також зазначає, що криза неминуче вплине на справи в новому комплексі, проте витрати на саму вечірку негативних наслідків не спричинять, так як гроші на відкриття закладалися ще в минулому році, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожча вечірка в світі відбулася наперекір усім кризам (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути