середа, 16 липня 2008 17:10

Найбільш курйозні дзвінки в поліцію і службу порятунку

Найбільш курйозні дзвінки в поліцію і службу порятунку
Люди всього світу люблять викликати поліцію і службу порятунку - причому часто без виправданого приводу. Як з"ясувалося, кожен десятий дзвінок в британську поліцію в Південному Уельсі - або звернення "не за адресою", або навмисне зловживання системою екстреної допомоги.

Одна жінка подзвонила, тому що у неї не було монети в 1 фунт, щоб узяти візок в супермаркеті. Інша британка вимагала допомогти їй знайти її окуляри.

Ще один хотів, щоб поліція приїхала і вигнала його тещу, яка жила у нього в будинку вже 18 днів. Одна жінка подзвонила в поліцію і поскаржилася на свого бойфренда, який не віддавав їй пульт від телевізора, а вона дуже хотіла подивитися популярний телесеріал.

Служба порятунку одного з міст на заході Англії, у свою чергу, отримала виклик від британця, розсердженого тим, що його дружина, замість того, щоб готувати йому вечерю, займалася своєю зовнішністю. Він заявив: "Вона залишила мені два бутерброди з лососем, що залишилися ще з минулого вечора", - і хотів допомоги у офіцерів. "Я тут сиджу, а вона десь нафарбовується і не збирається подавати мені вечерю", - додав він.

Поліція німецького міста Ахен прийняла виклик від 44-річної жінки, яка поскаржилася на свого чоловіка за те, що той не виконує своїх подружніх обов"язків, повідомляє РІА "Новости".

Серед безглуздих звертань до американської служби порятунку - дзвінок жінки, що викликала "швидку" прямо з нічного клубу, після того, як зламала ніготь. Інша подзвонила в "911" через те, що миша проковтнула її ліки.

Один американець попросив допомоги в перемиканні телевізора на інший канал, інший злякався нічного кошмару, в якому він був без свідомості і в повній знемозі, а третьому терміново знадобився поп-корн.

Недавно поліція того ж Південного Уельсу прибула по терміновому виклику одного з місцевих жителів, який повідомив про "яскравий нерухомий об"єкт" в повітрі над горою. Той, що подзвонив, повідомив, що об"єкт "був там півгодини тому, і він все ще там", і попросив з"ясувати, що це таке. Поліція, що приїхала, виявила в небі Місяць і запевняє, що цей дзвінок абсолютно точно не був жартом.

Поширеною причиною дзвінків є домашні тварини. Так, одна дівчина з Великобританії просила заарештувати її хлопця, тому що він виставив її хом"яка під дощ. Інша зверталася за допомогою, тому що у неї в будинку було кошеня і вона "не знала, що з ним робити".

У поліцейському відділенні штату Південна Австралія в квітні цього року пролунав дзвінок від чоловіка, який розповів, що в його квартиру увірвалися через вікно шестеро грабіжників, які вкрали у нього декілька горщиків з коноплями. Злодіїв варти порядку так і не знайшли, зате 30-річного жителя Аделаїди заарештували.

А минулого року в штаті Техас (США) нелегальний іммігрант з Мексики звернувся в поліцію із заявою, що дві озброєні люди вкрали у нього 70 кг марихуани. Постраждалий також був арештований.

У лютому 2006 року в поліцію німецького міста Дармштадт звернувся курець марихуани, що звинуватив свого ділера в шахрайстві. У своєму позові 52-річний Ханс-Йорган Бендт заявив, що ділер продав йому 200 грамів неякісного наркотика, який "абсолютно не вставляє".

Схожий випадок був і в американському штаті Джорджія. 53-річна жінка викликала вартових порядку, щоб поскаржитися на героїн, який вона купила у наркоторговця. Коли поліцейські прибули, жінка провела їх до себе на кухню, показала наркотики і вимагала покарати недобросовісного ділера. Проте тепер мешканка штатів сама відповідатиме по всій строгості закону за зберігання наркотиків.

Самотній пенсіонер з Німеччини "діставав" поліцію два дні підряд, в цілому він подзвонив більше 200 разів. Приводом для звернення стала нудьга. Річ у тому, що домашній телефон 62-річного чоловіка був заблокований за несплату, і єдиним номером, який можна було набрати і почути відповідь, виявився екстрений виклик поліції. Коли терпіння служителів порядку лопнуло і до чоловіка був відправлений наряд, німець зачаївся і двері їм не відкрив, після чого набрав заповітний номер ще близько тридцяти разів. Дзвінки припинилися лише після того, як телефонні рахунки пенсіонера були сплачені.

Після таких випадків поліція всіх країн роз"яснює людям, що не варто дзвонити по телефонах екстрених служб без зайвої потреби - тільки коли скоюється злочин, має місце насильство або відбулася аварія, в результаті якої є постраждалі.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш курйозні дзвінки в поліцію і службу порятунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути