четвер, 29 вересня 2011 13:27

"Треба жити так, ніби того Януковича не існує" - новий номер "Країни"

 

У останньому номері журналу "Країна" від 30 вересня вересня читайте інтерв'ю з російським публіцистом Леонідом Радзіховським "Путін змушений буде змінити політику", репортаж з поїзда Кишинів-Москва, статтю про видатного письменника Івана Кочергу "Корнійчук мстився Кочерзі" та інші несподівані сюжети.

Також в журналі можна прочитати:

"Я особисто міг бути суперзадоволеним у СРСР. Коли починалися рухівські справи, то Володимир Литвин, який працював у відповідних відомствах, для, здається, Щербицького давав довідку про те, скільки заробляє Драч. Заробляє достатньо, квартира є, дача є, чого йому ще треба?"

Іван ДРАЧ, поет

"Матюки прибрали, лишили тільки літературні. Наприклад, я Марті кажу: "Сука, ти – божевільна". Бо вона гасає на мопеді із заплющеними очима. Майже кожна її поява починається словами: "Мене ледь не збив КамАЗ". Чому мати повикидали? Юра вивів Сергія на сцену театру. Сказав: "Подивися на цю ліпнину, на цей зал. Тут слово "бл...дь" взагалі не звучить. І не лунало ніколи". Виняток – гастролі московських артистів"

Дмитро РИБАЛЕВСЬКИЙ, актор

"Вам треба торгуватися. За газ і за все інше. По-моєму, українці це вміють добре. І не дратувати Кремль болючими питаннями – скільки народу загинуло в Голодомор, хто такі Бандера й Шухевич. Хіба що з метою позлити ведмедя, аби консолідувати українське суспільство. Тоді Москва підіграє"

Леонід РАДЗІХОВСЬКИЙ, публіцист

"Є у вас Янукович. Можна його приймати. Це несвобода. Але нонконформіст, який має моральний обов'язок зробити щось супроти, так само невільний, тільки з іншим знаком. Треба жити так, ніби того Януковича не існує. Але часом важко забути про таких персонажів"

Андрей ХАДАНОВІЧ, поет і перекладач

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Дякуємо усім нашим читачам. Читайте "Країну" із задоволенням!

Зараз ви читаєте новину «"Треба жити так, ніби того Януковича не існує" - новий номер "Країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути