Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2011 14:55

Націоналісти закликали громадськість святкувати тверезо
5

Фото: Фото: Євген Борісов

Вчора у місті Миколаєві Львівської області автономні націоналісти провели "Марш здорової молоді".

О 15:00 два десятки молодих людей з кількома червоно-чорними прапорами та чорними стягами з "Ідеєю нації" та великим банером зібралися на центральній площі маленького містечка. У Миколаєві проживає близько 14 тисяч людей.

Звідти центральними вулицями міста націоналісти рушили до пам'ятника Тарасові Шевченкові. Дорогою активісти вигукували: "Молодь - на стадіони", "Здорова молодь – здорове майбутнє", "Борець за волю не вживає алкоголю" та інше.

Люди по-різному реагували на молодь, але пропустити таке дійство не міг ніхто. Попереду йшли дві дівчинки і роздавали листівки у яких розповідалося скільки українців вимерли за останні роки від алкоголю та інших наркотиків.

"Таким чином ми хочемо звернути увагу жителів міста на проблеми, які зараз існують в Україні, - заявив організатор акції Володимир. – У нашому місті єдина розвага молоді – це алкоголь. І це дуже страшно. Тому наша мета – змінити захоплення підлітків і показати їм інші цікаві речі в житті. Наприклад, спорт – це повноцінна заміна пляшці!".

На завершення акції одна з її учасниць закликала усіх бути вірними своєму вибору тверезого життя і продовжувати проводити популяризацію справжніх цінностей замість тих, що нам нав'язують з екранів телевізорів.


Зараз ви читаєте новину «Націоналісти закликали громадськість святкувати тверезо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути