четвер, 20 січня 2011 09:49

На Житомирщині п'яні водії побили даїшників

На Житомирщині п'яні водії побили даїшників

На Житомирщині інспектори ДАІ заявили, що їх побили п'яні водії. Чоловіки, яким закидають побиття, кажуть, що даїшники вимагали з них хабар у тисячу доларів.

Інцидент стався уночі на автодорозі у Коростишівському районі. За даними ДАІ, дорожній патруль помітив два автомобіля, які рухалися на високій швидкості із порушенням правил.

"Свистком, освітлюючим жезлом та маячками сигнал був поданий завчасно, але водій проігнорував, добавив швидкість і поїхав далі", - розповів заступник керівника УДАІ в області Іван Прохоренко.

Інспектори почали переслідування і наздогнали машину у Коростишеві. Вони стверджують, що водії були напідпитку, лихословили та навіть розпочали бійку.

"Почув удар ззаду, мене звалили з ніг, почали бити. Я в основному захищався, відпихався, не було можливості телефон дістати, чи схопитися за газовий балончик, чи інші спецзасоби застосувати", - розповів інспектор ДПС Віталій Казмерчук.

Натомість водії запевняють, що дорогою їх ніхто не зупиняв, після "тверезих посиденьок" у кафе вирішили заїхати до себе на фірму, а даїшники приїхали вимагати хабар.

"Мова йшла про тисячу доларів. Ви платите, бо ми вам не дамо ні працювати, ні їздити", - каже водій Володимир Валько.

Після погроз, за словами друзів, пішли стусани. У Володимира перелом носа, в Андрія – струс мозку та забиття руки. Один з інспекторів ДАІ теж на лікарняному. У нього рвана рана голови, черепно-мозкова травма та струс мозку.

Проти водіїв уже порушили кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень працівнику міліції при виконанні службових обов'язків. Наразі водіям загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі. Щодо дій інспекторів ДАІ водії також звернулись із заявою до міліції.

Нагадаємо, 10 січня тернополянка двічі вкусила інспектора ДАІ. Він звертався до судово-медичної експертизи, щоб засвідчити факт нанесення тілесних ушкоджень.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині п'яні водії побили даїшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути