Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 13:02

На затопленому ринку у Чернівцях орудують мародери

У Чернівцях на "Калинівському ринку", який через повінь був повністю затоплений водою, під час забезпечення охорони громадського порядку співробітники УБОЗу затримали за крадіжки дві групи мародерів.

Про це на прес-конференції у Чернівцях повідомив перший заступник начальника УМВС – начальник УБОЗ Сергій Горбатюк.

За його словами, перша група у складі трьох громадян була затримана за крадіжку електротехніки та мобільних телефонів. Усі затримані – чернівчани: двоє студентів вищих навчальних закладів міста та приватний підприємець, який працює на "Калинівському ринку".

Друга група - двоє жителів Хотинського району. Як пояснили правоохоронцям затримані, вони приїхали подивитися як затопило "Калинівський ринок", після чого вирішили скоїти крадіжку.

Загалом, як повідомили у секторі зв"язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, у зв"язку зі стихійним лихом буковинська міліція працює у посиленому режимі несення служби з п"ятниці 25 липня. Найбільше уваги приділялось міському комунальному підприємству (МТК) "Калинівський ринок", де з метою попередження крадіжок товару увесь особовий склад УБОЗ УМВС був задіяний для цілодобової охорони громадського порядку. Співробітники УБОЗу спочатку змушені були працювати у гумових костюмах хімзахисту, а зараз патрулюють територію ринку на трьох човнах.

Як повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради, на завтра, 30 липня скликається позачергова сесія Чернівецької міської ради. В зв"язку зі збитками, яких зазнали Чернівці в результаті повені, депутати розглянуть питання про внесення змін до міського бюджету на 2008 рік, а також переглянуть сплату ринкового збору із постраждалого від стихії "Калинівського ринку", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На затопленому ринку у Чернівцях орудують мародери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути