пʼятниця, 19 березня 2010 14:25

На Запоріжжі згорів чоловік, ще двоє травмувалися

На Запоріжжі згорів чоловік, ще двоє травмувалися

Трагедією закінчився відпочинок на дачі для компанії молодих людей. Під час пожежі один з них загинув, ще дві людини отримали травми, рятуючись від вогню.

Як повідомили в ГУ МНС України в Запорізькій області в п"ятницю, подія трапилася 19 березня о 02:40 в дачному кооперативі в Запорізькому районі області.

Спалах стався в одній з кімнат двоповерхового дачного будинку. Повідомлення поступило від охоронця дачного кооперативу, який побачив, що з будинку йде дим і бушує полум"я.

Напередодні пожежі молоді люди приїхали відпочивати на дачу. Один з них прокинувся серед ночі і відчув запах диму, відразу розбудив інших. Ті почали вибивати вікна і вистрибувати із задимленого приміщення другого поверху. При цьому двоє з гостей постраждали - чоловік отримав різані травми тіла, а жінка перелом обох ніг. Під час пожежі загинув 32-річний син власника будинку.

У ході слідства було встановлено, що в кімнаті на другому поверсі горіли домашні речі і меблі. Вогнем знищена вся будівля. Площа пожежі склала 100 кв.м. До гасіння пожежі притягувалися 2 одиниці техніки і 7 осіб особового складу.

Вірогідною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалювання. За фактом події органи державного пожежного нагляду ведуть слідство.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі згорів чоловік, ще двоє травмувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути