Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2009 13:37

На півдні Індії більше 130 людей загинули в результаті повеней

На півдні Індії більше 130 людей загинули в результаті повеней
Більше 130 людей стали жертвами повеней, якими охоплено декілька районів південних індійських штатів Керала і Орісса. Такі офіційні дані, опубліковані в понеділок.

За період після початку сезону мусонних дощів 25 травня число загиблих в Кералі, розташованій на західному узбережжі країни, досягло 95 осіб. Майже 24 тисячі місцевих жителів були вимушені покинути свої будинки і тимчасово розміщені в 340 палаткових таборах.

Затопленими виявилися понад 8700 гектарів сільськогосподарських угідь. Велика частина посівів знищена. Потоками води повністю зруйновано близько 600 житлових будинків; 13,5 тисяч пошкоджені частково і потребують ремонту.

Загальні матеріальні втрати оцінюються владою майже в 2,25 мільярдів рупій (близько 47 мільйонів доларів США). Постраждалим сім"ям обіцяно безкоштовне надання продуктових наборів, достатніх для прожитку протягом двох тижнів.

Разом з тим, в Оріссі число загиблих, зокрема - від ударів блискавок і під завалами дерев, склало за останній тиждень майже чотири десятки людей. Багато населених пунктів виявилися відрізаними від зовнішнього світу, у низці адміністративно-територіальних округів порушено автомобільне сполучення, порвані лінії зв"язку і електропередачі. Минулі протягом вихідних зливи ще більше ускладнили становище, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «На півдні Індії більше 130 людей загинули в результаті повеней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути