Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2009 12:31

У В"єтнамі в результаті повеней і зсувів загинули 22 людини

У В"єтнамі в результаті повеней і зсувів загинули 22 людини
На півночі В"єтнаму в результаті повеней і зсувів загинули 22 людини. Ще 30 людей пропали без вісти після проливних дощів в п"ятницю вночі.

Спочатку повідомлялося про загибель 15 людей. Національний комітет СРВ з боротьби з наслідками стихійних лих в понеділок повідомив, що виявлено ще 7 загиблих. Таким чином загальне число жертв склало 22 людини.

За даними комітету, зсуви і руйнівні повені нанесли пошкодження більше 500 будівелям, в зоні затоплення опинилися сотні акрів посівів рису.

У В"єтнамі повені відбуваються регулярно, щороку тут гинуть сотні людей.

Так, минулого року в результаті найбільшої за останніх 25 років повені в центральних і північних районах В"єтнаму загинули і пропали без вісті 64 людини.

Серед районів, що найбільш постраждали від повені, тоді була і столиця країни Ханой, де жертвами стихії стали 18 людей, а також центральної в"єтнамської провінції Хатинь, де повінь забрала життя 17 людей.

У декількох провінціях в"єтнамської півночі і центру восени минулого року були затоплені або частково зруйновані близько ста тисяч будинків. Крім того, вода залила більше 240 тис. гектарів сільськогосподарських угідь, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У В"єтнамі в результаті повеней і зсувів загинули 22 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути