пʼятниця, 12 лютого 2010 09:59

На Волині німець влаштував підпільну порностудію

На Волині німець влаштував підпільну порностудію

Оперативники обласного управління СБУ на Волині спільно з міліцією викрили в Луцьку на квартирі підпільну порностудію.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, інтернаціональна банда з 11 членів знімала та розповсюджувала через мережу Інтернет порнографічні фото і відеопродукцію. Керував студією її засновник – 43-річний громадянин Німеччини. Йому допомагала спільниця – 32-річна лучанка, директор місцевого модельного агентства.

За інформацією прес-служби обласного управління СБУ, порностудія розмістилася в орендованій квартирі в центрі міста. Туди підпільники під"єднали Інтернет і звідти надсилали фото та он-лайн відео.

Порно знімали за гроші німця. Він забезпечив студію комп"ютерами, відео та веб-камерами. Сам же влаштовував своєрідний кастинг серед завербованих дівчат.

"Порностудія працювала цілодобово. Десяток дівчат, усі з Волині, знімалися в дві зміни - по дванадцять годин кожна. Відеопродукція в режимі он-лайн транслювалась на 50 Інтернет-сайтах. Вартість послуги для замовника коштувала 2 євро за хвилину", - кажуть слідчі СБУ.

Банду заарештували на квартирі-студії. Тут якраз готувалися до зйомок 11 дівчат-акторок. На орендованій квартирі знайшли і конфіскували готову відеопродукцію та комп"ютерну техніку.

Проти організаторів студії – німця і трьох волинян - порушили карну справу. Їх підозрюють у виготовленні, збуті та розповсюдженні зображень та відеопродукції порнографічного характеру.

Зараз ви читаєте новину «На Волині німець влаштував підпільну порностудію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути