понеділок, 08 лютого 2010 10:45

На Волині прикордонник розстріляв двох автозаправників

На Волині прикордонник розстріляв двох автозаправників

Учора близько 20-ї години на автозаправці райцентру Любешів на Волині 32-річний чоловік у формі прикордонника розстріляв із автомата Калашникова двох заправників. Один загинув, інший потрапив до лікарні.

Із достовірних джерел у райцентрі стало відомо, що трагедія трапилася під час перезмінки працівників АЗС. Тієї миті до заправної колонки під"їхала іномарка з майором прикордонної служби за кермом. Заправник попросив клієнта зачекати 20 хвилин, поки працівники здадуть зміну. Прохання розлютило водія-військового.

Він почав матюкатися і погрожувати зброєю. Був напідпитку. Потім остаточно оскаженів і кілька разів вистрелив із автомата, - кажуть свідки пригоди на АЗС.

Одного із заправників - 49-річного Андрія з Любешова, прикордонник розстріляв майже впритул. Той помер на місці. Інший потерпілий – 40-річний Іван, миттєво впав на землю, що його й урятувало. Бо кулі лише зачепили голову чоловіка. Нині він у лікарні в задовільному стані.

Підозрюваного прикордонника затримали за кілька годин після стрілянини аж у сусідньому Камінь-Каширському районі, - кажуть правоохоронці.

За неперевіреною інформацією, на АЗС стріляв 32-річний Віталій Лисюк – капітан прикордонної служби, начальник одного з прикордонних нарядів Луцького прикордонного загону. Він є сином начальника обласного управління культури і туризму - Володимира Лисюка. Нібито вчора ввечері чоловік святкував своє день народження. Досі невідомо, чому він мав при собі автомат АК.

Любешівський район межує на півночі з Білоруссю. У районі живе трохи більше 37 тис людей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Волині прикордонник розстріляв двох автозаправників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути