пʼятниця, 03 грудня 2010 17:53

На Вінниччині чоловік і жінка загинули від переохолодження

На Вінниччині чоловік і жінка загинули від переохолодження

На Вінниччині від переохолодження помер 54-річний житель обласного центру. Чоловік лежав неподалік "Станції переливання крові" на вул. Пирогова, 46.

"Тіло помітили перехожі о 7.30. Викликали "швидку". Медики констатували смерть, від переохолодження. Чоловік мешкав на вул. Івана Богуна у мікрорайоні П'ятничани. В Козятинському районі в лікарні померла також від переохолодження невідома. Жінку знайшли на вул. Довженка біля місцевого птахокомбінату. Встановлюють особу загиблої", - повідомили в прес-центрі МНС Вінниччини.

Цього ж дня по області в районні лікарні Тульчина, Бару та Немирова з переохолодженням доставили ще по одному пацієнту. Ті отримують лікування, стан здоров'я – задовільний.

Як повідомлялося, у низці областей України вже є жертви переохолодження і обмороження.

Так, у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій, Херсонській областях були зареєстровані летальні випадки через переохолодження.

У Польщі минулої ночі загинуло 12 людей. Таким чином, за останні три дні число жертв перших морозів в республіці досягло 30.

Понад 60 людей постраждали від сильних морозів в Москві. При цьому 9 людей померли від переохолодження. Це переважно особи без певного місця проживання.

Синоптики попереджають, що в неділю в деяких областях України синоптики прогнозують сильні опади.

5 грудня в Україні, крім західних та північних областей, погіршення погодних умов: сніг, мокрий сніг і дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, посилення вітру до 15-20 м/с, в Криму та на південному сході туман.

Завтра часом туман, видимість 200-500 м, у північних та центральних областях місцями ожеледь; на дорогах північної половини місцями ожеледиця.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік і жінка загинули від переохолодження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути