Ексклюзиви
неділя, 23 грудня 2018 16:27

На Україну насуваються хуртовини та штормовий вітер

На Україну насуваються хуртовини та штормовий вітер
25 грудня очікується погіршення погоди. Фото: НТА

25 грудня на півночі, сході та півдні України очікується сніг та хуртовини.

"25 грудня у зв'язку з виходом південного циклону у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях складні погодні умови: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини, у Приазов'ї та східних областях сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь. У всіх вказаних областях пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї місцями 25 м/с. Такі погодні умови ускладнюватимуть роботу автотранспорту, комунального господарства, органів енергетики", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптик Наталка Діденко у Facebook написала, що 24 грудня в Україні очікується нестабільна погода.

"Завтра випадатиме сніг, мокрий сніг, на Півдні буде переважно дощ. У східних областях понеділок обмежиться лише хмарами - без істотних опадів. Переважатиме південний вітер, на Заході України - північно-західний, рвучкий, подекуди із штормовими поривами. Температура повітря найближчої ночі на Заході та Сході близько нуля, на решті території підморозить до -1-6 градусів", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун застерігає не підкочувати джинси на морозі

Завтра вдень в Україні очікується близько нуля градусів, на Півночі, Волині, Рівненщині. Харківщині та Луганщині -1-3 градуси.

"У Києві 24 грудня випадатиме сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вночі у столиці підмерзне до -3 градусів, завтра вдень передбачається 0, -1 градус. 25-26 грудня в Києві морози зміцніють до -2-8 градусів", - додала Діденко.

За останній тиждень від переохолодження й обморожень постраждало 264 українці. Померло 10. Аби захиститися від холоду й уникнути пов'язаних із ним небезпек, важливо пам'ятати правила зігрівання.

Зараз ви читаєте новину «На Україну насуваються хуртовини та штормовий вітер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути