понеділок, 27 вересня 2010 14:51

На Сумщині даішники за допомогою зброї зупинили п"яного водія

На Сумщині даішники за допомогою зброї зупинили п"яного водія
Уночі 25 вересня в місті Охтирка Сумської області працівники Державтоінспекції застосували зброю, щоб зупинити автомобіль, яким керував п"яний водій.

Як повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, інцидент стався приблизно о першій годині ночі на вул. Першотравневій.

"Патруль ДПС звернув увагу на автомобіль ВАЗ-2101, який рухався зигзагами - від одного узбіччя до іншого. Правоохоронці ввімкнули проблискові маячки і жезлом і свистком подали водієві сигнал про зупинку. Несподівано водій скерував машину просто на інспекторів, які тільки в останній момент встигли відскочити в сторону. Додавши газу, правопорушник вирішив втекти. Але вже через кілька хвилин співробітники ДАІ наздогнали втікача", - наголошується в повідомленні ДАІ.

На заклики правоохоронців зупинитися і попередження про можливість застосування зброї водій не реагував.

"Зважаючи на реальну загрозу іншим учасникам дорожнього руху, один з інспекторів дістав табельну зброю і зробив попереджувальний постріл вгору. Однак порушника це вкотре не зупинило. Після цього співробітник ДАІ зробив другий прицільний постріл по задньому колесу ВАЗа, який і зупинив машину", - зазначили співробітники ДАІ.

За кермом автомобіля перебував 23-річний мешканець Охтирки. Як показала медична експертиза, правопорушник перебував у стані сильного алкогольного сп"яніння.

Співробітники ДАІ доставили п"яного водія в Охтирське УМВС України в Сумській області, а його автомобіль відправили на штрафмайданчик.

Як повідомлялось раніше, мотоцикліст, якого затримали за порушення правил дорожнього руху в Сумській області, помер від внутрішнього крововиливу в легенях в результаті падіння на нього начальника ДАІ одного з районів області.

Прокуратура в Сумській області порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень співробітниками ДАІ. Триває слідство. Працівники правоохоронних органів, які проводили затримання, зараз взяті під варту.

Нагадаємо, на Одещині машина ДАІ вночі врізалася у весільний кортеж.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині даішники за допомогою зброї зупинили п"яного водія ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути