Ексклюзиви
понеділок, 13 грудня 2010 11:25

На Сумщині через міліціонерів помер місцевий житель

На Сумщині через міліціонерів помер місцевий житель

У Сумській області порушено справу проти оперативних працівників одного з райвідділів міліції, які, ймовірно, перевищили свої службові повноваження, внаслідок чого у місцевого жителя значно підвищився артеріальний тиск і він помер у лікарні.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Сумській області, 9 грудня ці оперативники перевіряли раніше судимих осіб на причетність до скоєння злочинів. Увечері міліціонери відвідали приміщення одного з місцевих жителів, у якого, за наявними даними, постійно збиралися особи, що зловживають алкоголем і "схильні до скоєння злочинів".

За попередньою інформацією, співробітники міліції перевищили свої службові повноваження.

"Увечері один з місцевих жителів звернувся за швидкою медичною допомогою, оскільки у нього підвищився артеріальний тиск. Після цього чоловік був доставлений в лікарню, де він вранці помер", - інформує сектор зв'язків з громадськістю.

Прокуратура порушила відносно співробітників міліції кримінальну справу за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України.

Співробітники інспекції особового складу Управління кадрового забезпечення УМВС та відділу внутрішньої безпеки в Сумській області Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України проводять за даним фактом службове розслідування.

Як повідомлялося, раніше співробітники сектору карного розшуку міськвідділу міліції Шостки (Сумська область) під час патрулювання побили двох громадян. Один з потерпілих помер у реанімації.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині через міліціонерів помер місцевий житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути