Ексклюзиви
понеділок, 28 червня 2010 13:20

На сайті знайомств можна замовити красиву дитину

На сайті знайомств можна замовити красиву дитину

На сайті знайомств Beautifulpeople.com раніше реєструвалися тільки привабливі люди. Понад 600 дітей народилося у красивих батьків, які зустрілися на сайті. Тоді вирішили дати такий шанс некрасивим людям. Зараз до підрозділів сайту входить сервіс "Красиві діти". Бездітні пари можуть вибрати донора сперми чи яйцеклітини серед 600 тис. красенів та красунь.

"Спочатку ми вагалися, чи не включити до нашої бази також і непривабливих донорів, - зауважив засновник Роберт Хінтце. - Але навіть негарні люди хотіли б мати прекрасних дітей".

"На претендентів, які зовні нагадують Бреда Піта, Джорджа Клуні та Анджеліну Джолі особливий попит, - розповів менеджер Грег Ходж. - Ми не стверджуємо, що краса - це єдина важлива риса людини. Інтелект теж необхідний. Тож організація для людей з високим рівнем IQ теж могла б створити щось подібне".

Власники сайту кажуть, що вони не заробляють на нових послугах. Користувачі самі до них звернулися з пропозицією стати донорами. Норвежець Джеймс Фредеріксен добровільно погодився допомогти бездітним сім'ям виховати красивих нащадків.

BeautifulPeople.com створений в 2002 році. Зараз він нараховує 600 тис. учасників з 190 країн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На сайті знайомств можна замовити красиву дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути