субота, 21 грудня 2019 12:03

На ринок – по ялинку, за подарунками – на Головний розпродаж року

  Чудовий подарунок для себе і своїх близьких можна придбати на Головному розпродажі року у Фокстрот.
Чудовий подарунок для себе і своїх близьких можна придбати на Головному розпродажі року у Фокстрот.
Здається, в останні дні грудня час ще більше пришвидшується, а з ним і кількість турбот збільшується в кілька разів. Але ж так хочеться завершити всі справи до початку нового року, та ще й встигнути закупитися подарунками.

Щоб не витрачати дорогоцінні години у пошуку ідей для подарунків під ялинку та на Різдво, пропонуємо завітати на Головний розпродаж року*, який стартував 20 грудня у всеукраїнській мережі Фокстрот. Анонсуються знижки на побутову техніку та електронні гаджети до 50%. А це значить, що можна обрати чудовий подарунок як для своїх близьких, так і для себе. Розповідаємо, на що варто звернути увагу.

Якщо у вашій родині зростає підліток, одним з найкращих подарунків стане ігрова консоль Sony Playstation, в комплекті з якою передбачено одразу три гри та безкоштовна підписка на завантаження нових ігор на 3 місяці. На випадок "замовлення" Санті гаджета для зв'язку, у Фокстрот представлено великий асортимент бюджетних смартфонів та аксесуарів до них (до прикладу, безпровідних навушників) за акційними цінами.

 
Купивши ноутбук, можна отримати ігрову мишу або ігрову гарнітуру в подарунок. А щоб переглядати улюблені новорічні фільми у високій якості, варто звернути увагу на 43-дюймовий смарт-телевізор 4К, який пропонується зі знижкою до 14,5%: стара ціна – 15199 грн, новорічна – 12199 грн.

Урізноманітнити різдвяний стіл смачними стейками допоможе подарований "під ялинку" електрогриль зі знижкою 2 тис. грн. за ціною 4599 грн. Він має 12 автоматичних програм із новою функцією суперпросмаження.

Також зі знижками та ще й з додатковими подарунками представлені посудомийні, кухонні машини, без яких не обійдеться жодна господиня. А, якщо, ви тільки-но встановили нову кухню, є можливість придбати комплект акційної вбудованої техніки зі знижкою до 63%.

 

Приємним подарунком стануть товари для краси: вирівнювачі для волосся, мультистайлери, тримери, фени, епілятори тощо з можливістю отримання знижки у розмірі 50% на другий товар.

А ще Фокстрот пропонує акційний ряд холодильників, пральних машин, кавомашин, планшетів, пилососів, мікрохвильовок, товарів для дому тощо. Також є можливість оформити кредит до 25 платежів від банків-партнерів, щоб скористатися всіма перевагами своєї техніки одразу після покупки.

*Акція діє з 20 грудня 2019 року до 14 січня 2020 року включно в мережі магазинів ТМ "Фокстрот" на всій території України (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей) та в інтернет-магазині foxtrot.ua.

Зараз ви читаєте новину «На ринок – по ялинку, за подарунками – на Головний розпродаж року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути