Ексклюзиви
понеділок, 01 листопада 2010 09:51

На прожитковий мінімум змогла прожити лише вчителька

На прожитковий мінімум змогла прожити лише вчителька
Учора завершився соціальний експеримент "Як прожити на прожитковий мінімум", який з 1 по 31 жовтня проводив Нацфорум профспілок України.

Як повідомила керівник прес-служби НФПУ Юлія Іванова, до кінця протрималася тільки 47-річна вчителька з Івано-Франківщини Ганна Покотило, інші учасники зійшли з дистанції.

Як відомо, з 1 жовтня на 907 грн., виданих НФПУ, почали життя 5 людей. Крім Покотило, це були студент з Луганська Леонід Алпатов (занедужав і припинив експеримент 9 жовтня, витративши на їжу, оплату "комуналки", мобільний зв'язок , інтернет майже 700 грн., залишку не вистачило навіть на ліки), підприємець із Запоріжжя Сергій Чижов (50 років, протримався 25 днів, потім гроші скінчилися), сумська журналістка Євгенія Суярко (22 роки, витримала 26 днів) і охоронець Іван Місяць з Вишгорода Київської області (30 років, сил і грошей вистачило на 27 днів).

Кожен учасник експерименту вів щоденник, у якому записував свої витрати і враження від життя менш ніж на 30 грн. на день.

Переможниця експерименту Ганна Покотило, розповіла, що витрачала на їжу менше ніж 20 грн. в день (решту грошей пішли на оплату "комуналки", мобзвязок, колготи і т. д.) тому що готувала сама з продуктів, куплених задешево на ринку і при цьому не їла м'яса, лише раз на 2-3 дні дозволяла собі трохи сала. В основному їла картоплю, капусту - з них вона робила салати і супи. Харчувалася також яблуками зі свого саду. У результаті схудла за місяць на 3 кг., пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «На прожитковий мінімум змогла прожити лише вчителька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути