неділя, 10 квітня 2016 12:52

На Полтавщині побував один із символів майдану - Piano Extremist
6

У Миргороді організували вуличний концерт відомого музиканта, композитора, котрий ховається під псевдонімом Piano Extremist.

Piano Extremist - музичний проект людини, яка брала активну участь в Українській Революції гідності.

Піаніст з Майдану, котрий завжди грає у балаклаві – це хлопець на ім'я Богдан, який два роки тому, під час Революції Гідності грав твори Яна Тірсена перед будівлею КМДА. Музикант-екстремал приїхав до Києва із Криму перед Революцією гідності. Музикою почав займається з восьми років, закінчив музичну школу і училище. Приїхавши до Києва, спочатку давав приватні уроки гри на фортепіано. А потім несподівано зрозумів, що його музика нікому не потрібна.

На Євромайдані піаніст майже від самого початку - був волонтером в КМДА. Одного разу Богдан вийшов на вулицю на перекур і побачив фортепіано. Й раптом відчув гостре бажання сісти і заграти. Усього за декілька хвилин поруч почали збиратися перші слухачі, але, щоб знов повірити в те, що його музика справді потрібна людям, музиканту знадобилося більше місяця вуличних виступів.

Одного разу, коли грав на фортепіано, то його зняли на відео хлопець та дівчина. І виклали це в Інтернет, підписавши " Екстреміст дорвався до влади". За день Богдан став зіркою, відео набрало біля півмільйона переглядів на ютубі.

У курортному Миргороді Piano Extremist грав музичні твори протягом години. Останньою, на біс, виконав музичний твір "Біла хмара". Цей твір якраз і зробив Богдана знаменитим.

Також із своїм концертом Piano Extremist відвідав Лубни та Полтаву.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині побував один із символів майдану - Piano Extremist». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути