вівторок, 14 вересня 2010 16:35

На Полтавщині підліток заколов 32-річну коханку ножем і вилами

На Полтавщині підліток заколов 32-річну коханку ножем і вилами

Як раніше повідомлялося, у Херсонській області 33-річна місцева мешканка заколола залицяльника вилами.

Завтра, 15 вересня, жителя хутора Кулики Хорольського району на Полтавщині Олександра Рябініна повезуть із реанімації райлікарні на дообстеження в обласний центр. 21 серпня ножем і вилами його проколов неповнолітній Микола Суленко. Він був коханцем співмешканки Рябініна 32-річної Олени. Її хлопець заколов на смерть.

"До мене ввечері прибігла Миколина мати і розказала, що вчинив син, - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Валентина Сушко, голова Трубайцівської сільської ради, до якої входять Кулики. Жінку запрошували як поняту на місце злочину. - Пішли до хати. Лєна лежала гола на спині між диваном і шафою у калюжі крові. Вся понівечена. Далі від неї на животі - Саша. Дихає. На шиї замотана гардина. Коли винесли на подвір"я, подумала, що на животі багато родимок, чи сміття якесь пристало. Придивилися - сліди від проколів вилами".

Олександра Рябініна забрали до Хорольської районної лікарні. На його тілі нарахували 44 проколи. Зробили кілька операцій. Чоловіка паралізувало. Нижче грудей нічого не відчуває.

"Миколу знаю з дитинства, - продовжує Валентина Василівна. - З матір"ю і старшим братом живуть у сусідній Бовбасівці. Хорошого у своєму житті не бачив нічого. Поки малим був, мати трохи хазяйнувала вдома, а потім запила, приводила приймаків. Діти росли в холоді і голоді. Вдома були сварки і бійки. Не раз хлопців ловили на крадіжках. У покинутих хатах розбивали печі, плити, витягали метал. Скоївши вбивство, Микола прийшов додому і розповів усе матері, а потім здався міліції. Казав, як був малим, подружжя його било, заставляли ходити за горілкою, споювали матір. Зі злості вирішив їх убити. Коли із шиї чоловіка фонтаном пішла кров, перев"язав рану ганчіркою, бо не міг на таке дивитися. Жінку 18 разів колов вилами".

У селі вважають, що Микола і Олена були коханцями. Олександр у лікарні розповідав, ніби того вечора випили два літри горілки. З Оленою вийшов поратися, аж раптом почув гострі удари в спину - Микола бив його ножем. Непритомніючи чув, як кричала у хаті дружина.

В Олени від першого шлюбу лишилася донька Катерина, якій близько 11 років. Оскільки жінка часто пиячила, бабуся оформила опікунство над дитиною на себе.

Миколі Суленку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. 5 жовтня хлопцеві виповниться 17 років.

Як раніше повідомлялося, у Херсонській області 33-річна місцева мешканка заколола залицяльника вилами.


Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині підліток заколов 32-річну коханку ножем і вилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути