Ексклюзиви
неділя, 16 лютого 2014 19:48

На Полтавщині обматюкали прихильників Євромайдану

У курортному Миргороді, що на Полтавщині, прихильники Євромайдану провели пішу ходу з метою привернути увагу мешканців міста до проблем у країні.

Люди несли червоно-чорні прапори, прапори ВО "Свобода", партії УДАР Віталія Кличка. У руках тримали плакати: "Україні потрібен Степан Бандера", "Путін, руки геть від України".

Не обійшлося без численних провокацій з боку місцевих комуністів та прихильників Партії регіонів.

Неподалік районного будинку культури якийсь чоловік в бік учасників ходи почав кричати: "Бандеровци, какого хера ви приперлись до нас. Езжайте у свой Львов".

На що із колони відповіли: "Ми - українці, і ми - миргородці, а ви їдьте у свою кацапетію і там качайте права".

У відповідь чоловік кидається до колони та горлопанить: "Ви бандєровци нєдорєзаниє, что ви мне здєсь парітє. Понавозілі вас із схронов, блядь".

Неподалік пам'ятника Леніну почалася кілька хвилинна словесна перепалка між прихильниками комуністів і Партії регіонів та учасниками ходи.

Коли люди вигукувати "Героям Слава!", то якийсь чоловік, викрикнув: "Заткнись б**дь. Иди на**й". У учасників ходи кинули куски землі та скляну пляшку. Остання, відскочивши від ноги одного із учасників ходи, розбилася об асфальт.

"Я взагалі у шоці. Люди, з виду ніби нормальні і такі далекі від реалій життя. Враження, що живуть у п'ятдесятих роках минулого століття. Настільки зомбовані комуністично-ригівською пропагандою, що ладні повірити у будь-яку брєдятину", – каже Василь Шевчук.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині обматюкали прихильників Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути