Ексклюзиви
субота, 11 жовтня 2008 19:06

На Північному Кавказі стався сильний землетрус

На Північному Кавказі стався сильний землетрус
В суботу вдень на Північному Кавказі стався землетрус, епіцентр якого знаходився в Шелковському районі Чечні, за 40 кілометрів на схід від Грозного і 122 кілометрів на північний захід від Махачкали. За відомостями Південного регіонального центру МНС Росії, починаючи з години дня було зареєстровано 17 підземних поштовхів, які відчувалися також в Дагестані, Інгушетії, Осетії та Ставропольському краї. За різними даними, магнітуда землетрусу в Чечні склала від 5,5 до 5,9, а його сила в епіцентрі могла досягати 8 балів.

Повідомляється про часткові руйнування в Курчалоєвському районі Чечні, в Грозному і Гудермесі, проте їхній ступінь поки невідомий. Деякі джерела відзначають, що практично у всіх районах республіки відбулися часткові руйнування будинків. Відомо про одного загиблого, на якого впала стіна: за даними РИА Новости, це був немолодий чоловік, за відомостями "Інтерфаксу" - військовослужбовець-контрактник, який ніс службу з охорони одного з об"єктів. Відомості про інші можливі жертви та постраждалих уточнюються. Після землетрусу в Чечні погано працює мобільний і дротяний зв"язок.

В той же час в інших регіонах жодних руйнувань немає, запевнили в МНС. "Легке ворушіння від землі" відчули жителі П"ятигорська, декілька істотних поштовхів відчувалося також в Махачкалі та Владикавказі, де були припинені заняття в школах.

Зараз ви читаєте новину «На Північному Кавказі стався сильний землетрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути