понеділок, 15 липня 2024 20:00

На піку слави: яким чотирьом знакам гарантований успіх

На піку слави: яким чотирьом знакам гарантований успіх
Почнете ясно бачити майбутнє і знатимете, чого насправді хочете. Фото: pixabay.com

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Спробуйте те, що раніше не вдавалося.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього тижня багатьом вдасться здійснити неможливе, - говорить астрологиня. - Відкриється друге дихання. Ви почнете ясно бачити майбутнє і знатимете, чого насправді хочете. У вівторок можна купувати смартфони та побутову техніку. В середу вдалим буде візит до перукаря та візажиста. Вкотре переконаєтеся, що краса робить дива. Ви привертатимете до себе увагу одразу кількох партнерів. Настав час обирати, з ким бажаєте бути насправді. Тельці, Леви, Скорпіони та Водолії будуть на піку слави. Цим чотирьом знакам гарантований успіх".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Успіху досягнуть ті, хто заробляє на життя завдяки ораторським здібностям. Гарно вестимуться справи в продавців-консультантів. Мудро розплануйте свої справи і здивуєтеся, як багато усього встигнете.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Добре піде торгівля. Хочете збільшити заробітки, рекламуйте свої послуги в інтернеті. Не намагайтеся самоствердитися за рахунок коханих. Цінуйте партнерів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не піддавайтеся на шантаж. Прислухайтеся до власного серця. Уникайте кредитів та ігрових клубів. Відмовте коханих від ідеї відкрити ще одну кредитку. На пляжі стережіться сонячного удару

Рак (22 червня - 22 липня)

Частину заробітку цього тижня віддайте на благодійність. Це застрахує вас від втрат. Гроші надходять вчасно. Не засмучуйтеся через зміни. Нехай зникне усе, що заважало. Це дозволить почати новий етап з новими силами.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Купіть дітям канцтовари, спортивні костюми і взуття до школи. Знижки приємно здивують. У вихідні потіште себе і родину чимось смачненьким. Приготуйте фаршировану рибу, замовте суші.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Утримайтеся від різких зауважень, бо доведете коханих до сліз. Уникайте виснажливих дієт і перевтоми у спортзалі. Вчіться сортувати сміття. У вихідні здайте макулатуру і склотару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вареник у маслі: які п'ять знаків заживуть заможно

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Життя підхопить вас у вир подій. З'явиться багато можливостей. Шалений темп роботи швидко втомить. Не плануйте на пізню годину зустрічей та переговорів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Тиждень спонукає підсумувати, що зробили за першу половину літа і які справи доведеться завершувати восени. Не шукайте винних. Обставини не завжди сприяли плідній праці і високим результатами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не варто купувати квартиру, особливо якщо йдеться про дешеву нерухомість. Тих, хто спокуситься на ціну, чекає прикре розчарування. Придивіться, хто живе по сусідству.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Грошей у кишені стає більше. Вдалий період для купівлі авто, мотоциклів і велосипедів. Втомилися доводити свої почуття коханим? Спробуйте дослухатися до їхніх бажання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вам усміхнеться удача. Ось і настав час кар'єрного росту. Нова посада відповідатиме амбіціям. Не чекайте, що кохані теж усіляко будуть догоджати. Вони навпаки ігноруватимуть ваші потреби, бо з головою підуть у роботу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

З головою поринете у роботу. Не дивуйтеся, що кохані шукатимуть компанію серед друзів і колег. Ревнощі безпідставні. Навчіться довіряти. Запишіться у салон краси. Зробіть нову зачіску, педікюр і корекцію брів.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «На піку слави: яким чотирьом знакам гарантований успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути