Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 14:14

На паризькому Тижні моди представили колекції Chanel, Lacroix, Dior і Armani

Прекрасним дефіле легендарного французького дому Chanel ознаменувався другий день роботи паризького Тижня високої моди. Головний кутюр"є дома Карл Лагерфельд запропонував образ ідеальної жінки нинішнього року, який має всі шанси стати еталоном. Дефіле відбулося у грандіозній будівлі Гран-Пале на набережній Сени.

У інтерпретації Chanel сучасна жінка упевнена в собі і своєму образі, який має легкий романтичний відтінок. Саме тому Лагерфельд пропонує короткі спідниці і світлі тони, у першу чергу білий і ясно-сталевий. Справжньою несподіванкою нової колекції стали туфлі без каблуків, що додає жіночому силуету упевненість і м"якість.

Карл Лагерфельд також запропонував принципово нову за своїми якостями тканину, яка може переливатися сріблом при найменшому попаданні на її поверхню світла. Нова колекція в черговий раз стала гармонійним поєднанням несподіваних рішень з класичним образом Chanel і знаменитою лінією цього дому.

У вівторок свою нову колекція представив і Крістіан Лакруа (Christian Lacroix). Виконана у романтичному дусі ранніх робіт цього знаменитого дизайнера, вона була із захопленням прийнята критикою і публікою. Дивовижні плаття з атласу і шифону гармонійно поєднуються з витонченими капелюшками. Овацію  публіки заслужив шикарний весільний наряд, що нагадує королівське плаття, повідомляє  НТВ.

Нова колекція дизайнера Джона Гальяно, призначена для дому Christian Dior, здивувала  глядачів. Моделі, що вийшли на подіум, нагадували чи то роботів, чи то героїнь фільму "Зоряні війни". Якщо спідниці у формі дзвонів нагадували земне одіяння, то головні убори можна було порівняти хіба що з тарілками, що літають. Яскраві плаття у поєднанні з безліччю прикрас, скоріше, нагадували азіатські мотиви. Тим часом, професіоналам колекція сподобалася.

У колекції чоловічого одягу дому Dior переважають сірі і чорні тони, що відливають блиском. Вихід моделей в таких костюмах теж нагадував сцени з фантастичного фільму. Коли дизайнера Карла Лагерфельда запитали, як йому сподобалися роботи колеги, він делікатно віджартувався: "Гальяно вже показував ці костюми минулого року на маленькому шоу. Це в його стилі. Я, звичайно, вже не в тому віці, щоб носити такий одяг. Проте плаття просто шикарні!"

По-справжньому шикарними виявилися наряди від дизайнера Джорджіо Армані. Він вважав за краще не експериментувати і представив публіці класичні вечірні плаття. Як було заявлено перед початком показу, ці образи Армані частково запозичив у художника Василя Кандинського. Цікавинкою  вечора стало довге плаття блідо-жовтого кольору, прикрашене квітами з органзи, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «На паризькому Тижні моди представили колекції Chanel, Lacroix, Dior і Armani». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути