понеділок, 18 червня 2018 18:10

На величезні премії топ-менеджерам держкомпаній можна було б побудувати хокейні арени - Полочанінов

На величезні премії топ-менеджерам держкомпаній можна було б побудувати хокейні арени - Полочанінов
Україні слід було б сконцентрувати ресурси на розвитку власної спортивної інфраструктури, наприклад, хокейної - Володимир Полочанінов

Зусилля, що їх витрачає українська влада на заклики до світових лідерів бойкотувати Кубок світу з футболу 2018, фінальна частина якого проходить в Росії з 14 червня, неконструктивні. Замість цього Україні слід було б сконцентрувати ресурси на розвитку власної спортивної інфраструктури, наприклад, хокейної. З такою заявою в ефірі телеканалу NewsOne виступив глава політвиконкому партії "Основа" Володимир Полочанінов.

"Я б на місці нинішньої влади не займався зараз цим "плачем Ярославни", який транслюють українські чиновники, і не просив весь світ бойкотувати цю подію. Я б ці величезні гроші, які зараз виділяють на премії нашим горе-менеджерам, витратив на розвиток хокейної інфраструктури. У кожному невеликому місті побудував би арену. А через 10 років на Чемпіонаті світу з хокею збірна України обіграла б збірну Росії. Ось це була б гідна відповідь", - пояснив Полочанінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільську хокейну команду екіпірували із Канади

Політик прокоментував також питання про можливий підкуп Росією представників інших країн з метою недопущення бойкоту Кубка світу. "Якщо ми маємо на увазі офіційний "підкуп", такий, як лобізм - думаю, так, робили. Вважаю, це робить не тільки Росія, а всі держави. Чи давали росіяни комусь безпосередньо хабара, щоб прийняли таке рішення? Дуже сумніваюся, що російська влада настільки дурна. Але те, що вони всіляко відстоюють свої інтереси як в Європі, так і в світі, і займаються лобізмом - це факт, який не потребує доказів", - зазначив Полочанінов.

Володимир Полочанінов активно підтримує рух за здоровий спосіб життя. 2011 року він заснував разом з відомим футболістом Анатолієм Тимощуком благодійний фонд "Рух Молоді" на підтримку здорового способу життя серед молоді. Зокрема, Фонд регулярно проводить футбольні та хокейні дитячі турніри.

Зараз ви читаєте новину «На величезні премії топ-менеджерам держкомпаній можна було б побудувати хокейні арени - Полочанінов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути