понеділок, 30 серпня 2010 17:48

На могилу Шевченка їхали з голими грудьми (ФОТО)

28 і 29 серпня 2010 активістки жіночого руху FEMEN Олександра і Інна Шевченко здійснили мотопробіг топлес Київ-Черкаси-Канів-Київ разом з учасниками і організаторами міжнародного мотофестивалю "Тарасова Гора".

Активістки стартували з Києва 28 серпня 2010 - від пам"ятника Тарасу Шевченку в однойменному парку. Цього ж дня колона байкерів разом з дівчатами у вінках і прапорами FEMEN зробила проїзд по Черкасах. Наступного дня 29 серпня, Саша і Інна Шевченко встановили прапор жіночого руху FEMEN біля могили Тараса Шевченка в Каневі.

Активістки FEMEN брали участь у мотофестивалі як почесні гості разом з Чемпіоном Європи і України з бодібілдінгу Віталієм Гречуховим і відомим українським кінооператором Сергієм Михальчуком. На закритті фестивалю дівчата вибрали Міс "Тарасова Гора", яка разом з активістками показала свою головну зброю - груди.

"Тарас Григорович - це приклад великого українського борця за свободу, чий приклад нас надихає. Ми пишаємось тим, що носимо одне з ним прізвище", - прокоментували свою ініціативу активістки.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На могилу Шевченка їхали з голими грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути