Ексклюзиви
неділя, 07 листопада 2010 13:48

На мітингу в Києві комуністи побилися з представниками Комітету помаранчевої революції

На мітингу в Києві комуністи побилися з представниками Комітету помаранчевої революції

Понад 2 тисячі прихильників Компартії України, незважаючи на заборону суду, зібралися в центрі Києва біля пам'ятника Володимиру Леніну в неділю, 7 листопада, з нагоди річниці Жовтневої революції.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у столичному главку міліції, щодо організаторів цієї акції будуть складені адміністративні протоколи за частиною 2 статті 185 Кодексу України про адмінпорушення - за порушення правил проведення масових акцій.

У главку підкреслили, що нікого з учасників акції від Компартії не затримували.

Разом з тим, в столичному главку повідомили, що затримано шість представників Комітету помаранчевої революції, які також зібралися в неділю в центрі Києва. Відносно них будуть складені адмінпротоколи.

За інформацією "5 каналу", прихильники Компартії України поклали квіти до пам'ятника В. Леніну і відправилися по Хрещатику на Майдан Незалежності.

На Майдані Незалежності комуністи планують поспілкуватися з лідерами Компартії і послухати святковий концерт.

Як повідомив "5 канал", біля пам'ятника В. Леніну виникла бійка між комуністами і представниками Комітету помаранчевої революції, після чого міліція затримала кілька прихильників Комітету помаранчевої революції.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення масових акцій 6 і 7 листопада на Майдані Незалежності. Таку постанову суд виніс за зверненням Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Раніше заявку на проведення акцій у центрі Києва подала Комуністична партія - з нагоди дев'яносто третьої річниці Жовтневої революції. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" планувало 7 листопада провести на Майдані Незалежності акцію в пам'ять про жертви "московсько-більшовицького режиму".

Зараз ви читаєте новину «На мітингу в Києві комуністи побилися з представниками Комітету помаранчевої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути