субота, 26 листопада 2011 18:36

На львівському аукціоні вторгували $10 тисяч для дітей-сиріт
15

Фото: Фото: Євген Борісов

25 листопада у одному з ресторанів Львова відбувся благодійний аукціон, влаштований благодійним фондом "Єдина". Гроші збирали обдарованим дітям-сиротам, які у 2012 році вийдуть із сиротинців та почнуть доросле життя. На вечорі були присутні місцеві політики та бізнесмени.

На аукціоні організатори представили 10 лотів. 8 з них – це картини Олени Онуфрів та дітей сиріт, 1 сукня від Олени Даць та шапочка та окуляри для плавання чемпіона світу з плавання Дениса Силантьєва.

Усіх гостей запросили на 18:30. Директор ресторану, 41-річний Петро Адамик, організував фуршет. На столах стояли різноманітні сорти запліснявілого сиру, копченості, салати та солодке. О 19.00 почалася вечірня програма. Ведучими на вечорі були Тала Калатай і Тетяна Гончарова.

Спершу гостям представили колекцію суконь від Олени Даць. Одну із цих суконь пізніше продадуть за 700 доларів.

Після показу мод почалися торги. Перші лоти продавалися дуже повільно. Стартова ціна кожного лоту становила 500 доларів. Два перші лоти продали по 600 доларів, а третій - за 500. Після цього зробили музичну паузу. Багатіїв розважала Аріна Домськи.

В цей час організаторка вечору Інна Катющенко розповіла Gazeta.ua про те, що надихнуло її організувати доброчинний вечір.

"Наш фонд проводить програму "Дорога до успіху". В цій програмі взяли участь 100 дітей, - розповіла голова благодійного фонду "Єдина". – І частина дітей, які беруть участь в цій програмі цього року вступають у доросле життя. Ми розуміємо, що їм більше нікому допомогти. Тому вирішили, що це те, що в наших силах – провести доброчинний аукціон".

Бізнесмен Григорій Козловський купив шапочку та окуляри для плавання Дениса Силантьєва за $1700.

"Буду спати у цій шапочці", - жартує чоловік.

Найдорожчим лотом стала картина Олени Онуфрів, яку Григорій Козловський купив за 2,5 тисячі доларів. Також один невідомий чоловік замовив за 1,5 тисячі доларів копію цієї картини.

"Я сьогодні купив три найдорожчі роботи, - розповів у особистій бесіді Григорій Козловський, 40 років. – Я люблю дітей і хочу їм допомогти хоч чимось. Це я вперше на такому заході, але обов'язково прийду на наступний і буду витрачати гроші, допомагаючи дітям".

На закінчення аукціону для гостей заспівав Віталій Козловський.

Загалом для дітей зібрали 10,2 тисяч доларів.

"Ми задоволені кінцевим результатом, - заявила Катющенко. – Ми так і розраховували вторгувати приблизно тисячу доларів за лот. Тому все чудово".

Зараз ви читаєте новину «На львівському аукціоні вторгували $10 тисяч для дітей-сиріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути