Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2009 15:05

На Львівщині з банкомату викрали 160 тисяч

На Львівщині з банкомату викрали 160 тисяч

У Львівській області в м. Дрогобич із банкомату "Приватбанку" протягом трьох днів викрали 160 тис. грн. Крадіжку грошей зафіксував керівник департаменту з розвитку і контролю банкоматної мережі "Приватбанку". Про це повідомили у відділі зв"язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

За даними управління, в приміщенні дитячої лікарні з банкомату "Приватбанку" шляхом підбору ключа і коду було викрадено 160 тис. грн. Зараз за цим фактом проводиться розслідування.

Водночас, за інформацією відділу зв"язків із громадськістю обласного управління міліції, це пограбування дуже схоже на пограбування у Миколаєві Львівської області. Нагадаємо, 6 липня із банкомату "Приватбанку", який розташований у приміщенні магазину "Смак", двоє невідомих осіб шляхом підбору цифрового коду та ключа відчинили грошову сейфову частину банкомату, звідки забрали 220 тис. грн та з місця події зникли на легковому автомобілі білого кольору. и 220 тыс. грн и из места события исчезли на легковом автомобиле белого цвета.

По материалу Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині з банкомату викрали 160 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути