пʼятниця, 11 січня 2008 16:40

На Львівщині туристи перелазили під електропоїздом: 1 людина загинула

Напередодні у Львівській області двоє туристів потрапили під електропоїзд. 33-річна жінка, мешканка Львова, загинула. 32-річний чоловік втратив руку.

Трагедія сталася увечері 9 січня у Славському Сколівського району Львівщини. Двох туристів переїхав електропоїзд Славське-Львів.

"Жінку, мешканку Львова, 1974 р.н., - смертельно травмовано, чоловіку, мешканцю Дніпродзержинська, 1976 р.н., - ампутовано ліву руку", - повідомила старший інспектор групи громадських зв"язків Лінійного управління на Львівській залізниці УМВС України на транспорті, майор міліції Тетяна Маєр.

За її словами, туристи прибули до Славська цим же електропоїздом. Із незрозумілих причин жінка та чоловік вирішили перелізти під електричкою на іншу сторону рейок. "Вони це зробили у той момент, коли електричка рушила", - розповіла Тетяна Маєр.

У 2007 році на території обслуговування Львівської залізниці було травмовано 85 людей, 48 - загинуло, 14 - у стані алкогольного сп"яніння. У 2008 році сталося 2 ДТП на залізничних переїздах. На залізниці було травмовано 6 людей, 3 - смертельно, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині туристи перелазили під електропоїздом: 1 людина загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути