середа, 14 грудня 2022 06:00

На кого чекають спокусливі пропозиції, любовні пригоди і великі премії – гороскоп на 14 грудня

На кого чекають спокусливі пропозиції, любовні пригоди і великі премії – гороскоп на 14 грудня
Спокусливі пропозиції отримають Терези і Козероги. Фото: pixabay.com

14 грудня не варто шукати своєї пари. Нові знайомі принесуть неприємності у ваш дім. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Успішним буде час після обідньої перерви, - говорить астрологиня. – Вам довірятимуть. Зумієте швидко назбирати кошти на потреби армії чи людей, які залишилися без даху над головою. Не відмовляйтеся від підробітку. Відправляйтеся у відрядження. Шукайте спонсорів для своїх проєктів. Зусилля, спрямовані на збільшення доходів, не будуть марними. На яскраві романтичні пригоди годі розраховувати. Створені цього дня пари будуть триматися на меркантильному інтересі. Кохані почнуть висловлювати претензії і з'ясовувати стосунки. Спробуйте пробачити і першими піти на примирення. Це день заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Перенесіть на тиждень святкування річниці та новосілля. Бережіть вуха. Через отит погіршиться слух. Любовні пригоди чекають на Левів і Стрільців. Спокусливі пропозиції отримають Терези і Козероги. На вас чекає кар'єрний ріст і великі премії".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Використовуйте своє уміння лікувати і зцілювати інших словом. Несіть до ближніх злагоду і любов. Кохані змусять хвилюватися, бо затримаються в дорозі й не відповідатимуть на дзвінки. Обніміть їх під час зустрічі й не з'ясовуйте стосунків. Мало що вдаватиметься без проблем. Підкоріться обставинам і прислухайтеся до підказок. Розпочнеться найвдаліший період.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вечорами добре працюватиметься, тому слід затриматися на роботі. Не займайтеся нерухомістю. Якщо продаватимете, то здешевите. Купуватимете - переплатите. Зробіть перестановку вдома. Це сподобається дітям і коханим.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто чекати, поки хтось щось зробить для вас. Сором'язливі залишаться в останньому вагоні. Не бійтеся перепон. Вони відсіюють найслабших. У середу заробітки зростуть. Чекайте на звістку про поповнення в родині. Майбутні матері мають бути спокійними. Не провокуйте передчасні пологи.

Рак (22 червня - 22 липня)

На вас полюватимуть аферисти. Подробиці особистого життя їм розповідати не слід, бо вдадуться до шантажу. Бажаєте стати відомим - показуйте здібності й працелюбність. Боріться із зайвою вагою. Відмовтеся від цукру на 21 день.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Повалятися біля телевізора навряд чи вдасться. Світло вимикатимуть Використайте цей час, аби розпланувати наступний рік. Зараз найкраще передбачите майбутнє. Почне вдаватися те, що раніше йшло з перешкодами.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Стережіться тих, хто намагається підкорити ваше серце через листування в інтернеті. Не бійтеся конкурентів. Вам вдасться все, їм - нічого. Отримаєте вигідні фінансові пропозиції. Варто відіслати резюме. Роботодавці віддадуть перевагу вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, кохання і перемогу – кому й що принесе 2023 рік

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Покупку подарунків відкладіть на вихідні. Тоді вони будуть вдалими. Всі навколо відволікатимуть від роботи. Не заходьте в соцмережі протягом дня. Не відчиняйте двері чужим.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Остерігайтеся нав'язливих співбесідників. Деякі номери в телефоні давно слід заблокувати. Забуватимете про свої схованки, вважатимете втраченими гроші, документи й коштовності. Зробіть перестановку у квартирі, і все одразу знайдеться.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Натхнення повернеться у ваше життя. Женіть від себе ностальгію за минулим. Робіть висновки і вчіться на помилках. Купівлю будматеріалів перенесіть на наступний рік. Ціни впадуть. Вкладати заощадження в нерухомість чи автомобілі не варто.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Стосунки з коханими зайшли в глухий кут. Дайте милим трохи часу, аби визнали власні помилки. Плітки колег підірвуть ваш авторитет. Не дозволяйте повісити на себе чужі провини. Годі бурчати на дітей. Вони ще більше замкнуться в собі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Невелика удача дозволить солідно покращити фінансові справи. Напруження в домі спаде. Обніміть коханих. Конфлікти треба не заморожувати, а вирішувати. Знайдіть спосіб випровадити надокучливих гостей.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не бійтеся йти напролом і змінюватися, як того вимагають обставини. Знайти вихід із кризової ситуації допоможуть діти. З їхніх уст лунатиме істина. Не варто нарощувати нігті й волосся. Замініть шини на зимові.

2023 рік стане спокійнішим за попередній. Не вагайтеся, шукайте своє місце під сонцем. Астрологиня розповіла, які знаки мають шанс розбагатіти.

Зараз ви читаєте новину «На кого чекають спокусливі пропозиції, любовні пригоди і великі премії – гороскоп на 14 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути