вівторок, 21 лютого 2012 11:32

На карнавал у Ріо вийшли монстри і засмаглі королеви самби
16

Фото: Фото: Reuters

Сьогодні, 21 лютого, другий день карнавалу в Ріо-де-Жанейро. Вчора найвизначніші школи самби показали свою майстерність на майданчику Samb?dromo Marqu?s de Sapuca - спеціально збудованій для карнальної ходи "вулиці" (до свята відновлено попередній вигляд цього майданчика, спеціально сконструйованого для свята Оскаром Немейєром у 1984 році: наразі Самбодромо налічує близько 72 тисяч місць.).

Тисячі танцівниць та танцівників кращих шкіл самби вчора закрили останній день виступу Спеціальної групи учасників параду. Сьогодні ж, у ніч вівторка, представники менших шкіл самби презентуватимуть на Самбодромо свою програму. Серед них такі як Unidos da Tijuca samba school, Grande Rio samba school, Mangueira samba school, та школа Salgueiro. У такий спосіб менші школи самби спробують вийти на вищий кваліфікаційний рівень, щоб вже наступного року мати змогу відкривати карнавал.

Окремі "блоки" карнавалу також проходять у різних частинах міста, зокрема у найулюбленіших куточках туристів південної(Zona Sul) на північної (Zona Norte) зони Ріо: на пляжах Копакабана та Іпанема. У нічній програмі на 21 лютого також зазначений найяскравіший транс-парад у світі, який завжди проходить у рамках бразильського карнавалу і, зазвичай, транслюється на всю країну.

Зараз ви читаєте новину «На карнавал у Ріо вийшли монстри і засмаглі королеви самби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути