неділя, 07 лютого 2010 13:23

На Івано-Франківщині вбили представника Тимошенко

На Івано-Франківщині вбили представника Тимошенко

Івано-Франківський обласний виборчий штаб кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко оприлюднив заяву про те, що на виборчій дільниці у селі Уніж Городенківського району знайшли мертвим представника кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко 59-річного Степана Радика. Трагедія сталася у сьогоднішню ніч.

"Голова цієї дільниці – представник кандидата у президенти Віктора Ющенко. Секретар – від Юлії Тимошенко", - розповідає сайту Gazeta.ua керівник обласного виборчого штабу кандидата у президенти Юлії Тимошенко Дмитро Шлемко.

"У суботу ввечері між жінками виникла суперечка. Розумієте, у цьому селі люди недолюблюють тих, хто підтримує Януковича. Ось через політичні погляди жінки й посварилися. Дійшло до бійки. Секретар отримала травми, зняла побої і написала заяву в міліцію. Увечері жінки і всі члени комісії розійшлися. Представники Віктора Януковича пішли святкувати день народження до когось з односельців. Дорогою назад знову зайшли у сільський клуб – саме там була виборча дільниця. У ній залишився чергувати Степан Радик. Топив пічку, щоб виборцям було тепло. Мабуть, знову виник якийсь скандал і бійка. Бо Степан Радик був представником кандидата Юлії Тимошенко. Уранці люди знайшли біля дільниці мертвого Радика", - висловив свою точку зору Шлемко..

Трагедію розслідують правоохоронці.

"На місце виїхали представники прокуратури, судмедексперти. З"ясовуємо, чи справді трагедія виникла з метою зірвати виборчий процес", - каже Віктор Гультайчук з обласного управління міліції.

Представники кандидата у президенти Юлії Тимошенко заявляють, що на виборчій дільниці після того, як стався трагічний випадок, зникли виборчі бюлетені.

"Після того, як стався трагічний випадок, з сейфа на цій же дільниці зникли кілька виборчих бюлетенів. Та на ранок вони якимось чином опинилися на місці, - розповідає Дмитро Шлемко.

Правоохоронці інформацію про зникнення бюлетенів заперечують. Кажуть, дільниця працює зараз у нормальному режимі.

"Нині виборчий штаб Юлії Тимошенко приносить співчуття родині покійного та закликає представників кандидата Януковича до порядку, гідної поведінки та стриманості під час волевиявлення громадян України. Ми вимагаємо припини розбійні напади, погрози та залякування людей. Ми вимагаємо від усіх штабів Януковича переглянути поведінку своїх представників та відкликати з дільниць всіх, хто знаходиться сьогодні там у нетверезому стані чи створює будь-яку агресію та конфлікти", - мовиться в заяві БЮТ стосовно даного інциденту.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині вбили представника Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути