пʼятниця, 12 лютого 2010 12:51

На Івано-Франківщині в снігових заметах загрузли 65 машин (ФОТО)

Напередодні через сильні снігові замети у Тлумацькому районі недалеко села Грушка у затор потрапили 65 авто. Аби вивільнити людей на місце приїхало 9 одиниць рятувальної техніки.

"Здавалося, що небо відкрилось і сніг просто сипав без перестанку, не було видно ні кінця, ні краю, - розповів учасник дорожньої пригоди Олексій Тихенький. – Машини кожної хвилини під"їжджали, ставали у коркову шеренгу і їх там замітало ще більше.

Близько 3 годин Тлумацькі рятувальники витягували із заметів 2 автобуси, 5 мікроавтобусів, 10 вантажівок та 48 легковиків. В машинах перебувало більше 200 людей, вони тим часом відігрівались на розгорнутій "мнсниками" польовій кухні.

"Аби люди не замерзли, поки наші рятувальники працювали, їм вивезли гарячого чаю, - сказала Галина Омельчук із прес-служби МНС в Івано-Франківській області. – У схожий корок далі по дорозі біля сіл Семаківці та Семенівка Городенківського району також застрягли автобус, легковик та бус, їх за допомогою гнучкої сцепки витягли пожежні машини".

12-14 січня на Івано-Франківській області оголосили штормове попередження. В області очікуються сильні снігопадами, у Карпатах оголошена небезпека сходу снігових лавин.

Від початку року на Прикарпатті від холодів вже потерпіло 20 людей. 4 із них замерзли на смерть.

Фото надані прес-службою МНС в Івано-Франківській області.
Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині в снігових заметах загрузли 65 машин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути