четвер, 28 серпня 2008 13:17

На Івано-Франківщині безробітні займаються ліквідацією наслідків стихії

Івано-Франківська область залучила 2,764 тис безробітних громадян для виконання суспільних робіт з ліквідації наслідків стихії 23-27 липня, повідомляє прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

Згідно з інформацією, станом на 27 серпня, міські і районні центри зайнятості уклали 386 угод з сільськими, селищними і міськими радами, які включені в перелік територій, оголошених зонами надзвичайної екологічної ситуації, на залучення до суспільних робіт з ліквідації наслідків стихії 3,767 тис осіб.

Нині на пошкоджених об"єктах вже працюють 2,764 тис безробітних.

Як повідомив представник Івано-Франківського обласного центру зайнятості, служби зайнятості їм виплачують одночасно і зарплату, і допомогу з безробіття.

За інформацією Головного управління статистики в Івано-Франківській області, в 1 півріччі 2008 року в області 23,7 тис осіб мають офіційний статус безробітного, рівень зареєстрованого безробіття становить 2,9%.

Нагадаємо, що 20 серпня прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко запевнила, що списки об"єктів, які підлягають відновленню після повені, вже готові, і на засіданні Ради національної безпеки і оборони вона поінформувала про це Президента і членів РНБО. Вона уточнила, що є загальний пооб"єктний план ліквідації наслідків стихійного лиха, і на його реалізацію вже виділені гроші, є окремий план для "Укравтодору", в який включені всі пошкоджені мости, дороги і всі об"єкти, пов"язані з дорожнім господарством. Також є пооб"єктний план відновлення водного господарства – дамб та берегоукріплювальних споруд, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині безробітні займаються ліквідацією наслідків стихії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути