вівторок, 27 листопада 2012 19:25

На фанів "Динамо" силовики збирають компромат

На фанів "Динамо" силовики збирають компромат
Марш вболівальників 25 листопада у Києві. Фото: gazeta.ua

Правоохоронці почали збирати інформацію про учасників акцій протесту за звільнення родини Павліченків. Служба безпеки України звернулась до служби безпеки НСК "Олімпійський" з проханням надати фото тих осіб, що вивішували банери "Волю Павліченко" під час матчів.

Про це Gazeta.ua розповів Тарас Кузьменко, лідер фан-клубу київського "Динамо".

За його словами, під час маршу вболівальників 25 листопада у Києві від парку Тараса Шевченка до слідчого ізолятора №13 учасників акції знімали на відео правоохоронці.

"Силові структури поки тільки збирають інформацію. Якихось дій з їх сторони не було, але все може змінитись найближчими днями", - розповів він.

У Міністерстві внутрішніх справ рапортують, що під час маршу протесту, жодного порушення не зафіксували.

"Перед маршем ми роз'яснили учасникам, що можна робити, а що ні. Оголосили, що якщо хтось буде п'яний, чи питиме алкоголь під час руху, того виженуть. Не давали курити в колоні, так як більшість не палять. Всередині, йшли люди з фан-клубу "Динамо", що наглядали за порядком. Вони ввічливо та нормально пояснювали тим, хто порушував правила, що цього робити не треба", - розповів він.

Відкриті акції протесту будуть продовжуватись, але в якому форматі, буде поки невідомо.

"Ми не хочемо тиснути на суд, але і не можемо кидати цю ситуацію напризволяще, і показувати, що все ніби нормально. 14 грудня почнеться розгляд справи Павліченків в Апеляційному суді, де ми точно будемо", — додав він.

Нагадаємо, Дмитра Павліченка та його сина Сергія звинуватили у вбивстві судді Шевченківського суду Сергія Зубкова торік. 2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд міста Києва ухвалив вирок, згідно з яким Дмитро Павліченко був засуджений до довічного ув'язнення, а його син Сергій - до 13 років позбавлення волі.

25 листопада у Києві чотири тисячі фанів з України та Європи, взяли участь в акції на підтримку сім'ї Павличенків, протестуючи проти неправомірного, на їхню думку, вироку.

Зараз ви читаєте новину «На фанів "Динамо" силовики збирають компромат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути