неділя, 08 серпня 2010 17:29

На Донеччині спалили популярний нічний клуб (ФОТО)

7 серпня загорівся популярний в Донецьку та Макіївці нічний клуб "Шоколад".

Пожежники боролися з вогнем понад шість годин.

За словами співробітника головного управління МНС в Донецькій області Ольги Криштоп, пожежі було надано третю (найскладнішу) категорію складності.

"Працювало 10 одиниць техніки, перша наша машина прибула в 18:34", - розповіла Gazeta.ua Криштоп.

Вогнем знищено 200 кв. м покрівлі, 500 кв. м обшивки тильного боку будівлі, 600 кв. м оздоблювального матеріалу технічного поверху, 1200 кв. м оздоблювального матеріалу третього поверху, 14 віконних блоків. Пошкоджені меблі та клубне обладнання.

Лише о 22.10, за офіційною інформацією, підрозділам державної пожежної охорони в складі 22 відділень вдалося ліквідувати пожежу.

Жертв і постраждалих немає.

За словами начальника головного управління МНС України в Донецькій області Миколи Ільченка, пожежа почалася з тильного боку клубу на рівні першого поверху. Зі стіни вогонь дійшов до покрівлі і через спеку швидко поширився далі. Причому, загорілася саме та стіна (лівий тильний кут), яка не проглядається відеокамерами служби безпеки клубу.

16 лютого в Донецьку згорів конкурент "Шоколаду" - нічний клуб з боулінгом "Вірус". Мав місце підпал - до такого висновку прийшла експертиза МНС. Матеріали передали на розслідування в Будьонівський райвідділ міліції Донецька. Про винних нічого не повідомляється.

Нічний клуб CHOCOLATE project вважався одним з найпрестижніших розважальних установ Донецька і області. Хоча, географічно клуб знаходився на території Макіївки, заклад знаходиться на трасі Донецьк - Макіївка, за півгодини їзди від центру Донецька. Відвідувачі кажуть, що ціни в боулінгу "Шоколаду" були дуже демократичними.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині спалили популярний нічний клуб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути