середа, 25 червня 2008 08:41

На Донеччині масово вилучають незаконний трамадол

У Донецькій області за 5 місяців 2008 року вилучення з незаконного обороту трамадолу зросло в 7,5 разів. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Донецького управління у боротьбі з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України в Донецькій області Віктор Осуховський.

За його словами, "якщо з серпня по грудень минулого 2007 року в області було з незаконного обігу вилучено 127 тис 567 капсул трамадолу, то з січня по травень поточного року вилучили вже 961 тис 786 капсул".

Також Осуховський зазначив, що за цей же час 2007 року за ст. 321 Кримінального кодексу України (про збут наркомістких сильнодіючих медичних препаратів) було збуджено 80 кримінальних справ і заарештовано 2 особи, а 2008 року - порушено 230 справ і заарештовано 35 осіб. Крім того, за серпень - грудень минулого року було направлено до суду 34 справ, а за 5 місяців поточного року - 118 справ, констатував правоохоронець.

Він розповів, що після вилучення і ухвали суду трамадол прямує на підприємства. "Так, заводу-виготівникові "Стирол" вилучені, десь, 142 кг суспензії в порошці і близько 100 тисяч капсул дано на збереження до отримання ліцензії", - уклав Осуховський.

Тільки 18 червня працівники СБУ під час спецоперації в Донецькій області на одному з підприємств хімічної промисловості і на фармацевтичних складах вилучили з вільного обігу 500 тисяч капсул препарату "Трамадол" на суму понад 800 тис грн, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині масово вилучають незаконний трамадол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути