середа, 30 вересня 2009 18:00

На Донеччині батьки забили до смерті 3-місячне немовля

На Донеччині батьки забили до смерті 3-місячне немовля

У дитячій лікарні Краматорська, в реанімаційному відділенні, померла тримісячна дівчинка. Розтин показав, що причиною смерті немовляти стала черепно-мозкова травма.

Співробітники міліції приступили до попереднього розслідування обставин загибелі дитини. Дівчинка померла в ніч на п"ятницю у відділенні інтенсивної терапії дитячого територіального медичного об"єднання (ДТМО).

За словами головлікаря ДТМО Віктора Мішина, висновок патологоанатома, зроблений ним за підсумками розтину тіла маленької Вікторії, шокував медиків, і був відразу ж відправлений правоохоронцям.

"Ми були змушені це зробити, нехай силовики розбираються з її батьками, - заявив Віктор Іванович, - тут пахне криміналом: в наявності всі ознаки зовнішнього впливу на дитину".

Хоча головний лікар був явно обережним і натякав, що картина смерті остаточно не з"ясована, мовляв, не виключено, що мозок дитини був травмований ще під час пологів. Але, за даними персоналу реанімації, на тілі та голові дівчинки були садна, також були пошкоджені її внутрішні органи.

"Так, сьогодні цим сумним фактом займаються наші колеги, - підтвердила співробітниця штабу міськвідділу міліції Тетяна Малістіна. - За словами батька дитини, він випадково впустив дитину і, оступившись, сам упав на неї. Так це було, чи ні - з"ясує слідство".

За матеріалом donbass.ua

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині батьки забили до смерті 3-місячне немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути