неділя, 05 квітня 2015 19:21

На Донбас прибула друга партія бойових бурятів - ДонОДА

На Донбас прибула друга партія бойових бурятів - ДонОДА
Фото: AFP

Нові підрозділи вояків Росії з Бурятії прибули на Донбас, про це розповів заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев. Повідомляє прес-служба Дон ОДА.

"2 квітня в Донецьк з РФ прибуло 600 військовослужбовців ЗС РФ з місцем постійної дислокації - Республіка Бурятія", - йдеться в повідомленні.

Він також розповів що на території Макіївської виправної колонії №32 організований навчально-тренувальний табір з підготовки диверсантів з числа місцевих жителів і громадян РФ. Інструктори з вогневої, спеціальної та диверсійної підготовки - кадрові офіцери Головного Розвідувального Управління ГШ Збройних Сил Російської Федерації.

"Повідомляємо також, що для ведення провокаційних обстрілів житлових кварталів і позицій сил АТО навколо Донецька: на вулиці Нижньовартовськ, в Петровському районі, розгорнута батарея 120-мм мінометів. Серед особового складу батареї присутні російські військові, командування підкоряється і контролюється представниками ФСБ РФ. Вогонь батареї планується коригувати за допомогою БПЛА. Основний напрямок вогню - міста Мар'їнка та Красногорівка ", - каже полковник.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас прибула друга партія бойових бурятів - ДонОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути