субота, 30 червня 2012 13:42

На День Конституції у київській фан-зоні гостей привітали концертом

На День Конституції у київській фан-зоні гостей привітали концертом

28 червня з нагоди 16-тої річниці ухвалення Конституції України пройшла низка офіційних заходів за участю керівництва міста і держави. У рамках програми святкування представники влади взяли участь у покладанні квітів до пам'ятників видатних українських державотворців – Тараса Шевченка та Михайла Грушевського.

Але основне дійство - святковий концерт "День Конституції України. Вітаємо по-європейськи!" - пройшов на Майдані Незалежності.

Головна сцена офіційної фан-зони міста Києва привітала не лише громадян України, а й іноземних гостей. Цього року стало можливим зробити  державне свято України інтернаціональним, оскільки долучитися до нього змогли всі гості столичної фан-зони.

Усіх, хто завітав на головну площу країни, привітали зірки української сцени – популярні гурти "KOZAK SYSTEM", "ТіК", "Mad Heads XL", а також відомий музикант, громадський та культурний діяч Олег Скрипка. "Молодь, усміхнені обличчя, світлі очі! Чудово, що це свято співпало з проведенням Євро-2012. Ми підтримуємо футбол і підтримуємо Україну. І якщо ми самі, українці, будемо слухати, пропагувати, любити, співати, поважати українські пісні, то й нас, українців, теж будуть поважати", - поділився враженнями Олег Скрипка.

Ведучі святкового вечора Лідія Таран і Юрій Кот вели діалог з гостями українською, польською, англійською мовами, розважаючи публіку між виходами артистів.

До програми концерту були включені відомі європейські хіти, оброблені в українському фольк-стилі, а також іноземні пісні українською мовою. Як зазначив представник організатора Сергій Ковальчук , "головне завдання - подарувати людям свято, показати сучасне обличчя України і відкрити Україну не тільки з футбольної або кулінарної сторони, але ще й музичної".

Святковий концерт до Дня Конституції додав українським та іноземним вболівальникам сили та наснаги перед другим півфіналом Євро-2012.

За статистикою цього вечора у фан-зоні на Майдані Незалежності були присутні близько 50 000 осіб.

Зараз ви читаєте новину «На День Конституції у київській фан-зоні гостей привітали концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути