Ексклюзиви
понеділок, 17 листопада 2008 08:50

На цьому тижні в Україні очікується сніг

В найближчі дні в Україні похолодає і підуть невеликі дощі.

Як повідомляє Гідрометцентр, в понеділок на більшій частині території України очікуються невеликі дощі, в Карпатах з мокрим снігом. Вночі, вранці в східній і південній частині місцями туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби +2-7 (вдень в південній і східній частині +8-14); у Карпатах протягом доби біля нуля.

У Києві невеликий дощ. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, поривчастий. Температура протягом доби +2-7.

За даними Центральної геофизичної обсерваторії в Києві 17 листопада найвища температура була +16,7 у 2002г., найнижча - 15,6 градусів морозу - в 1902 р.

У вівторок в центральній, західній частині, Одеській і Миколаївській областях без істотних опадів. На решті території дощ, місцями зі снігом. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, в східних областях і в Криму - східний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с, на півдні України місцями пориви 15-20м/с, передає "Інтерфакс-Україна".

Температура вночі і вдень від +2 до -3, у західних областях, на Південному березі Криму вночі +3-8, вдень +6-11, у Карпатах вночі -3-9, вдень від -3 до +2.

У Києві і області вночі місцями невеликий дощ, сніг; вдень без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2 градуси морозу, вдень 0-2 тепла.

Зараз ви читаєте новину «На цьому тижні в Україні очікується сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути