неділя, 28 січня 2024 08:30

На ці три знаки чекає справжній сюрприз - гороскоп на вихідні

На ці три знаки чекає справжній сюрприз - гороскоп на вихідні
Найбільш упевнено себе почуватимуть Тельці, Леви і Водолії. Фото: pixabay.com

27-28 січня краще відмовитися від роботи, яка потребує тривалої концентрації уваги. Дозвольте собі неспішно прожити ці дні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом вихідних Місяць рухатиметься вкрай повільно, - говорить астрологиня. - Уповільнюються реакції людей на зовнішні подразники. Не час заводити нові знайомства. Завітайте в гості до старих добрих друзів. Відвідайте музеї, виставкові зали. Можна просто посидіти на березі водойми чи погуляти парком. Далекі подорожі навряд чи будуть вдалими. Краще планувати невеликі поїздки знайомими дорогами. Замініть інтенсивні тренування на легкі вправи. Знижуйте фізичні навантаження. Уповільнюється процес травлення. Їжте малими порціями, але частіше. Можна провести одноденне голодування. Найбільш упевнено себе почуватимуть Тельці, Леви і Водолії. На ці три знаки чекає справжній сюрприз".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це період творчої кризи. Важко буде комусь сподобатися. Купувати авто та кухонну техніку варто у суботу. Грошей бракуватиме, тому задумаєтеся над пошуком додаткової роботи. На вихідних закохаєтеся і розпочнете нові стосунки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Колеги поважатимуть за наполегливість і чесність. Кохані пишатимуться вашими перемогами. Вирушайте у мандрівку. Цікавого співрозмовника зустрінете у потязі. Обміняйтеся контактами. Таке знайомство обом стане в нагоді.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ранки будуть продуктивними, а вечори пристрасними і романтичними. Не варто вирушати у тривалі походи. Ноги швидко втомляться. Пам'ятайте, що усі хвороби від нервів. Досить лікувати мігрень знеболювальними і жити у стані тривоги. Відганяйте погані думки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Коливання курсу валют змусить відмовитися від купівлі авто та нерухомості. Зачекайте. Через тиждень ціни приємно порадують. Приборкайте цікавість до чужих романтичних справ. За кожну випущену з ваших уст плітку згодом доведеться червоніти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вивчайте родовід, записуйте спогади старших членів родини. Збирайте фото пращурів для сімейного архіву. Подорож з коханими завершиться змінами. Захочете освідчитися чи зважитеся на переїзд до партнера.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Припиніть перекладати свої обов'язки на підлеглих. Якщо втомилися, йдіть у відпустку. Тоді не нашкодите справі, в яку роками вкладали сили та кошти. Не економте на послугах сантехніка. Робіть компліменти рідним. Це підбадьорить їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть казково багатими та успішними - фінансовий гороскоп на лютий

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Здавайте в ремонт техніку та купуйте нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок. Добре вичитуйте договір про купівлю-продаж. Загостриться інтуїція. Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім'ю.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не лякайтеся змін. Із ними прийдуть нові можливості. Прислухайтеся до бажань дітей, побалуйте їх подарунками. Видалення родимок і мозолів відкладіть на наступний тиждень.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Частину заробітку витратіть на курси чи репетиторство. Настає найбільш вдалий час, аби перевчатися і змінювати професію. Заробітки через це зростуть.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто купувати одягу, бо прогадаєте з кольором і розміром. Це час особливих побачень. За кілька тижнів роман може перерости у цивільний шлюб.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Грошей достатньо, аби ні в чому собі не відмовляти. Зробіть ремонт в оселі, переставте меблі. Що більше простору звільните, то краще почуватиметеся. Схід сонця - найкращий час для навчання.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хотітимете зустрічей і розваг. Для коханих кожен вихід у товариство буде стресовий. Не ображайтеся на їхнє бажання залишитися вдома. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Знайдете своє покликання.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, як його зустріти та задобрити.

Зараз ви читаєте новину «На ці три знаки чекає справжній сюрприз - гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути