понеділок, 22 січня 2024 09:10

На ці чотири знаки чекає щось грандіозне і дуже цікаве - вражаючий прогноз на 22 січня

На ці чотири знаки чекає щось грандіозне і дуже цікаве - вражаючий прогноз на 22 січня
Це вдалий день, аби зважитися на нові стосунки, шлюб та материнство. Фото: pixabay.com

22 січня буде багато гарних новин. Це надихатиме і спонукатиме до нових перемог. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не ховайтеся від власного щастя, - говорить астрологиня. - Перемагатиме той, хто щось робить. Марно чекати, що вам вдасться те, до чого не докладаєте зусиль. Особливим цей день буде для Тельців і Скорпіонів, Дів і Козорогів. Вам запропонують дещо грандіозне і дуже цікаве. Не всі пропозиції варто брати до уваги. Але від деяких точно не треба відмовлятися. Наповніть своє життя новими емоціями. Це вдалий день, аби зважитися на нові стосунки, шлюб та материнство".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Бережіть заощадження. Не варто обмінювати валюту і вкладати кошти у нерухомість. Добре подумайте перш ніж підняти ціну за свої товари і послуги. Ризикуєте втратити постійних клієнтів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося у шафі і на балконі. Звільніть простір для нових речей. Те, що не носите і не використовуєте, віддайте тим, хто потребує. Подбайте про повноцінне харчування і нормальний сон. Зменшіть кількість кави протягом дня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Більше часу проведіть з рідними й близькими людьми. Оминайте неприємних людей. Вони швидко зіпсують вам настрій. Не переїдайте. Уповільнюється обмін речовин. Турбуватиме важкість у шлунку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вирушайте до супермаркету зі списком. Тоді не витратите усі гроші на речі, яких не потребуєте. Купуйте найнеобхідніше. Додаткових фінансових навантажень ваш бюджет не витримає.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Багато чого вдаватиметься людям навколо вас. Це викличе ревнощі. Не намагайтеся вскочити в останній вагон та упіймати те, що втікає від вас. Розривайте стосунки, які давно не виправдовують себе. Шукайте своє покликання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не займайтеся оновленням програмового забезпечення на комп'ютерах і телефонах. Багато важливої інформації буде втрачено. Відкладіть покупку смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Мрійте, складайте плани на майбутнє, підтримуйте тісний зв'язок з батьками, братами і сестрами. Сила роду допоможе відшукати себе, повернути душевний спокій.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Перегляньте список завдань, які плануєте завершити до кінця зими. Переберіть гардероб, змініть колір волосся, запишіться на курси, купіть абонемент у спортзал.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Можна призначати наради й вести перемовини. Шукати партнерів і починати ремонтні роботи. Але розраховувати на швидкі результати не час. Майте терпіння і наполегливість.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Користуйтеся звичними засобами для догляду за тілом. Це не найкращий час для експериментів, якими б вони не були. Нагадають про себе алергія та отруєння.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Впевнено рухайтеся до цілі. Ніякі перепони вам не страшні. У домі запанують гармонія і спокій. Пригорніть коханих. Зараз не час з'ясовувати стосунки і боротися за щось. Робіть разом усе, що наближатиме перемогу України.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не дозволяйте сумнівам зруйнувати ваше майбутнє. Пам'ятайте, плани люблять тишу. Робіть те, що умієте. Шукайте власне покликання.

Новорічні свята минули, але справжній рік Дракона ще не настав. Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, як його зустріти та задобрити.

Зараз ви читаєте новину «На ці чотири знаки чекає щось грандіозне і дуже цікаве - вражаючий прогноз на 22 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути