пʼятниця, 29 жовтня 2010 11:21

На Черкащині знайшли ще 4 однофамільців у бюлетенях

На Черкащині знайшли ще 4 однофамільців у бюлетенях
До Черкаської обласної ради балотують два Олександра Черевка.

Про це Gazeta.ua повідомили спостерігачі громадянської мережі "Опора".

Один з них – колишній губернатор області - очолює обласну організацію політичної партії "Наша Україна". Інший - безпартійний мешканець Черкас, 49-річний голова фермерського господарства, висунутий Партією пенсіонерів України. Щоправда балотуються Олександри від різних районів Черкаської області.

Така ж ситуація склалася у селі Леськи Черкаського району, де на голову села претендує працівник банку "Аваль", місцевий житель Микола Бас. Але тут є ще один Бас Микола, який теж хоче стати сільським головою. Єдина відмінність між цими тезками-однофамільцями - це по батькові. Перший з них – Федорович, а другий – Олексійович. Микола Федорович у своїй агітаційній листівці закликає звернути увагу на цей факт та інформує, що він у бюлетені "другий по черзі зверху вниз".

Нагадаємо, що на мера Черкас також претендують двоє Сергіїв Одаричів. Перший - теперішній міський голова 43-річний Сергій Олегович, балотується від "Партії вільних демократів". Другий - працівник бази облспоживспілки 22-річний Сергій Олександрович, висунутий "Всеукраїнським патріотичним союзом". Останній узяв це ім'я та прізвище перед початком виборчої кампанії. Доти носив ім'я Євген Гомаз.

Цього тижня в Черкасах з'явилися білборди, які закликають черкащан голосувати "За Олеговича". Місцевий телеканал "Вікка" зняв цілий цикл програм про двійника чинного мера та дав поради, як їх розрізнити.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині знайшли ще 4 однофамільців у бюлетенях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути