понеділок, 30 березня 2009 11:58

На автостоянці Троєщини потонуло 300 авто (ФОТО, ВІДЕО)

У ніч з суботи на неділю на Троєщині 300 автомобілів залило водою та брудом. Це сталося на двох автостоянках, що на вул. на Бальзака, 64 і 72а.

Причиною потопу на парковці знову став прорив водопровідної труба, що знаходилася на відстані 15 метрів від автостоянки на підвищенні.

Внаслідок цього потік води і піску рушив на машини, і за кілька хвилин під водою опинилися десятки авто.

За словами очевидця Сергія, близько третьої години ночі він почув лемент, лайку та автомобільні клаксони, а коли підійшов до вікна, то не повірив своїм очам.

"Уся наша стоянка була залита брудом і мокрим піском. Машини, які були припарковані ближче до воріт, були до дверей у воді, а от тим, хто поставив авто коло схилу, пощастило менше. Кілька автомобілів зникли під брудною рідиною", - з жахом сказав Сергій.

Охоронці автостоянки відразу зателефонували в аварійну "Водоканалу", однак там досить в"яло відреагували на виклик.

За словами начальника автостоянки N5 "Ніко сервіс" Олега Калька, викликали аварійку в 4:45, але приїхала вона тільки о 6 ранку, а воду перекрили о 7.00.

"За цей час машини залило водою до рівня салону, а на сусідній стоянці, яка знаходиться нижче від нас, так взагалі рівень води півтора метра!", - сказав Калько.

Працівники стоянки телефонували власникам авто. Багато водіїв майже відразу прийшли на місце, і годину спостерігали, як тонуть їхні машини, а потім весь день ліквідовували наслідки. Разом із двома стоянками повністю затопило і рейки швидкісного трамваю.

Комунальники просто розводять руками і в усьому звинувачують весну і танення вод. Мовляв, зрушився ґрунт, от труба і почала протікати.

Поки комунальники виправдуються, десятки автолюбителів збираються в юридичні контори, щоб спробувати відстояти свої права.

Варто відзначити, що стоянки на вул. Бальзака заливає не вперше: спочатку "потоп" стався влітку 2007 року, потім на Різдво 2008 року, коли вода дуже швидко перетворилася на лід.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ, Блог i.ua


Зараз ви читаєте новину «На автостоянці Троєщини потонуло 300 авто (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути