середа, 16 липня 2008 10:45

На авіасалоні Farnborough-2008 Україна представила літак для VIP-персон

АНТК ім. Антонова бере участь у 46-му міжнародному авіасалоні в передмісті Лондона Фарнборо Farnborough-2008, який відкрився 14 липня, і представляє свій новий проект ABJ (Antonov Business Jet) на базі літака Ан-148.

Про це повідомили в прес-службі АНТК ім. Антонова.

Делегація АНТК ім. Антонова проводить зустрічі з представниками ряду провідних зарубіжних компаній. Зокрема, вже пройшли переговори з другою китайською літакобудівною корпорацією AVIC II і європейською компанією THALES. В наступні дні роботи авіасалону передбачена робота з такими всесвітньо відомими фірмами, як EADS, HAL, GECI International, AVIC I, Embraer.

У робочих планах делегації АНТК ім. Антонова на виставці велике значення приділяється розвитку співпраці з підприємствами Російської Федерації. Так, планується конкретизувати взаємодію за програмою відновлення серійного виробництва знаменитого вантажного літака Ан-124 "Руслан". Ще одним вектором розвитку українсько-російських відносин є зміцнення взаємодії у сфері перевезення вантажів. З цією метою передбачені презентації можливостей авіакомпаній "Авіалінії Антонова", "Волга-Дніпро", а також компаній "RUSLAN-SALIS" і "Ruslan-International" керівництву міністерств оборони країн Європи.

Вчора у Фарнборо відбулася прес-конференція генерального конструктора АНТК ім. Антонова Дмитра КІВИ, на якій він представив світовій авіаційній громадськості програму створення і виведення на ринок нового літака сімейства Ан-148 – Ан-148-200, що відрізняється підвищеною до 99 чоловік пасажировмісткістю. Іншим новим варіантом Ан-148, про який оголосив генеральний конструктор, стане ABJ (Antonov Business Jet), призначений для польотів VIP-персон на відстань до 7000 км. Ці програми, представлені на стенді АНТК ім. Антонова у Фарнборо, викликають реальний інтерес серед бізнес-відвідувачів одного з найпрестижніших авіасалонів світу, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На авіасалоні Farnborough-2008 Україна представила літак для VIP-персон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути