Ексклюзиви
неділя, 16 серпня 2009 20:52

На Америку націлився другий шторм за добу

На Америку націлився другий шторм за добу

Другий за час нинішнього сезону ураганів тропічний шторм "Білл" утворився в суботу над Атлантичним океаном.

Таким чином, за одну добу над Атлантикою утворилися відразу два шторми. Раніше в суботу учені повідомили про перший в цьому сезоні ураганів - шторм "Ана".

В даний час його епіцентр знаходиться за 1168 км на південний схід від Підвітряних островів. "Ана" рухається на захід зі швидкістю 27,2 км на годину. Швидкість вітру шторму складає 64 км на годину. Через його наближення вже оголошено штормове попередження на декількох островах в цій частині Атлантичного океану. За прогнозами учених, "Ана" може загрожувати Пуерто- Ріко і Віргінським островам.

Між тим, "Біл" в даний час знаходиться за 1312 км на північний захід від Кабо-Верде і рухається в західному напрямку. Швидкість вітру цього шторму складає 64 км на годину.

Тим часом в Тихому океані вирує ураган "Гільєрмо", рівень небезпеки якого був підвищений фахівцями до третього. Епіцентр урагану, швидкість вітру усередині якого складає близько 185 км на годину, знаходиться за 2230 км на захід від південного краю Мексики. Зараз "Гільєрмо" рухається на північний захід. За оцінкою експертів, сьогодні ураган трохи вщухне, оскільки увійде до прохолодніших вод океану, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «На Америку націлився другий шторм за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути