середа, 22 липня 2009 08:48

На Амазонці перекинулося судно з 185 пасажирами

На Амазонці перекинулося судно з 185 пасажирами
Судно, на борту якого перебувало близько 185 осіб, перекинулося на бразильській ріці Амазонка. Загинуло троє осіб, у тому числі дитина.

За словами полковника Карлоса Мартінса Кости, заступника начальника пожежної служби північного штату Амазонас, судно Кароліна ду Норчі, що прямувало з міста Манаус у Сантарем, перекинулося на самому початку шляху.

Причиною цього, за попередньою версією, стало кермо, що зламалося ще при виході з порту. Судно почали буксувати назад до причалу. Більшість пасажирів, зацікавлені тим, що відбувається, скупчилися біля одного із бортів судна, через що воно перевернулося.

Мартінс Коста розповів, що багатьох пасажирів вдалося врятувати, однак їх кількість поки точно не відома. Не до кінця зрозуміло і скільки всього осіб (рахуючи екіпаж і пасажирів) перебувало на борту.

На місці інциденту працюють водолази. Не виключено, що кількість жертв збільшиться, - за словами очевидців, кілька людей не встигли вибратися зі своїх кают.

Раніше, 5 квітня, при аварії корабля на Амазонці шестеро осіб пропали без вісті. Пасажирське судно затонуло у верхньому плині Амазонки в районі міста Ітакоатіара у 120 кілометрах на захід від столиці бразильської Амазонії міста Манаус. За попередніми даними, причиною події могла стати перевантаженість судна, на борту якого перебувало 47 осіб, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «На Амазонці перекинулося судно з 185 пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути