понеділок, 27 березня 2017 13:04

Музикант і фотограф Антон Прилипко перебуває в комі - терміново потрібна допомога

Автор: Фото надане Катериною НЕСТЕРЕНКО
  Антон Прилипко перебуває в комі
Антон Прилипко перебуває в комі

28-річний Антон Прилипко з Києва потребує допомоги. Він знаходиться в міській клінічній лікарні в стані коми. 11 березня близько опівночі за нез'ясованих обставин хлопець отримав черепно-мозкову травму. На порятунок його життя щодня треба більше п'яти тисяч гривень.

"Це сталося в переході станції метро Дружби народів з боку Будинку меблів. Що стало причиною отримання такої травми - невідомо, тому ми в надії знайти більше свідків події. Антона знайшли випадкові перехожі без свідомості. Викликали швидку допомогу. У нього знайшли паспорт, за яким з'ясували адресу. Ті ж, хто його знайшов, поїхали до нього додому і повідомили, що з ним сталося, і в яку лікарню госпіталізували.

Антона прооперували, але він знаходиться в комі, в стабільно важкому стані. Він єдиний син у батьків. Дуже хороший і контактний хлопець. Має багато друзів і знайомих. Талановитий виконавець експериментальної музики з невимовною харизмою. Часто відгукувався на благодійні концерти. Тепер потребує допомоги сам. Рідні та друзі Антона звертаються до всіх небайдужих людей. Просимо допомогти хто чим може - ми потребуємо як в матеріальному ресурсі, так і в інформаційному. Буде доречною навіть сама незначна сума", - говорить подруга Катерина Нестеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасії Дубюк терміново потрібно встановити слуховий апарат

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7555 1007 2834 (мати Прилипко Вікторія Миколаївна).

Контакти Катерини Нестеренко - (063) 87-57-037 або (095) 88-29-839.

Зараз ви читаєте новину «Музикант і фотограф Антон Прилипко перебуває в комі - терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути